Închide meniul

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman, care a ezitat când i-a spus ”nu” Rapidului: ”Parcă s-ar duce”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 august 2022, 8:36

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman, care a ezitat când i-a spus ”nu” Rapidului: ”Parcă s-ar duce”

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman, care a avut un moment de ezitare, în timpul discursului în care susținea că nu este interesat de un transfer la Rapid. ”Dacă vin cu banii… Nu mă interesează un transfer”, s-a repliat ”Mbappe„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaș al Stelei e sigur că 5 milioane de euro ar fi fost de ajuns pentru ca Gigi Becali să renunțe la orgolii și să îl vândă pe Coman, chiar și la o rivală. Totuși, suma este exagerată pentru nivelul Ligii 1, dar este și cea despre care finanțatorul de la FCSB a cerut-o.

Basarab Panduru l-a taxat pe Florinel Coman

”Ce a zis… că dacă vin cu banii, hahaha, parcă te-ai duce. (n.r. de ce să nu se ducă?) Da…

Lui îi convine. 20.000, cât are salariu? Îi dă 30.000 minimum, nu? Asta zic şi eu (n.r. că pleacă la bani mai ulţi). A râs, a spus că nu se pune problema.

Crezi că Gigi l-ar vinde dacă dă cinci milioane pe el? Nu? Cinci milioane… parcă te-ai mai gândi să laşi din orgoliu. Dar nu se pune problema, cred”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Coman nu a spus chiar cel mai convingător ”nu” când a fost întrebat de un eventual transfer la Rapid: ”Nu vreau să comentez, sunt la Steaua (n.r. FCSB), am contract. Dacă vin cu bani (n.r. râde) … Sincer, nici nu vreau să vorbesc.

Joc la Steaua (n.r. FCSB), sunt fericit că am putut să stau mult pe teren, joi joc în Conference și sper să ne calificăm”, a declarat Florinel Coman.

Florinel Coman: Nicolae Dică a avut un discurs dur

Coman a vorbit și despre discursul din vestiar al lui Nicolae Dică, de la pauză. FCSB era condusă cu 2-0, chiar dacă a avut superioritate numerică încă din minutul 7.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci dificil. S-au apărat foarte bine. A trebuit să mutăm mingea dintr-o parte în alta. N-am gestionat foarte bine jocul nostru. Au fost ocazii, dar asta este. Dacă marcam după roşu, se făcea meciul mai uşor. Nicolae Dică a avut un discurs dur. Am zis că trebuie să intrăm şi să întoarcem rezultatul. Au fost momente cumplite. Sunt fericit pentru că ne-am calificat în play-off-ul Conference League. M-am odihnit şi am revenit.

Doctorul mi-a spus că este o ruptură foarte mare. Am revenit la antrenament. Mă bucur că am putut să joc. Îmi simt muşchiul foarte bine. Vom avea o săptămână grea. Trebuie să facem un meci mare. A fost importantă calificarea în Conference. Asta nu este o scuză. Am jucat cu echipe accesibile”, a mai spus ”Mbappe”.

Recomandări
  • Rapid l-a dorit pe Florinel Coman
  • Răspunsul lui ”Mbappe” a fost interpretat de Panduru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și