Închide meniul

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2: „Rapid? Nu mă interesează! Joc la Steaua!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 august 2022, 0:13

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2: „Rapid? Nu mă interesează! Joc la Steaua!

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2. Vedeta roş-albaştrilor a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă, după ce Adrian Mutu a dezvăluit că a vrut să îl transfere la Rapid. Totuşi, „Mbappe de România” nu ia în calcul o asemenea mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condusă cu 0-2, vicecampioana a întors scorul pe Arenă Națională, în etapa a 2-a din Liga 1. Trupa lui Nicolae Dică a revenit prin golurile lui Andrei Cordea („dublă”) și Jonas Tamm, și a obținut prima victorie a sezonului, în campionat.

Florinel Coman s-a enervat după FCSB – Chindia 3-2

„A fost un meci dificil. S-au apărat foarte bine. A trebuit să mutăm mingea dintr-o parte în alta. N-am gestionat foarte bine jocul nostru. Au fost ocazii, dar asta este. Dacă marcam după roşu, se făcea meciul mai uşor. Nicolae Dică a avut un discurs dur. Am zis că trebuie să intrăm şi să întoarcem rezultatul. Au fost momente cumplite. Sunt fericit pentru că ne-am calificat în play-off-ul Conference League. M-am odihnit şi am revenit.

Doctorul mi-a spus că este o ruptură foarte mare. Am revenit la antrenament. Mă bucur că am putut să joc. Îmi simt muşchiul foarte bine. Vom avea o săptămână grea. Trebuie să facem un meci mare. A fost importantă calificarea în Conference. Asta nu este o scuză. Am jucat cu echipe accesibile. Nu vreau să comentez despre Rapid. Dacă vin cu banii… Nu mă interesează un transfer. Eu joc la Steaua!”, a declarat Florinel Coman la Digi Sport.

Andrei Cordea: „Mister Nick a luat atitudine!”

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei” din FCSB – Chindia Târgovişte 3-2. Eroul lui Nicoale Dică a explicat că antrenorul a fost cel mare a sunat adunarea în vestiar la pauză, când roş-albaştrii erau conduşi cu 0-2.

Reclamă

Condusă cu 0-2, vicecampioana a întors scorul pe Arenă Națională, în etapa a 2-a din Liga 1. Trupa lui Nicolae Dică a revenit prin golurile lui Andrei Cordea („dublă”) și Jonas Tamm, și a obținut prima victorie a sezonului, în campionat.

„A fost greu în prima repriză. În a doua, Mister a pus lucrurile la punct. Sincer nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză. Tot vin colegi noi şi trebuie să îi integrăm. Au intrat jucători cu calitate şi ne trebuia această victorie. Mister Nick a luat atitudine. Am făcut ce ne-a spus.

Sunt un jucător tânăr. Pot să joc din 3 în 3 zile. Zi de zi trag de mine. Nu vreau să mă compar cu nimeni. Trebuie să analizăm bine şi să îi atacăm unde sunt mai vulnerabili”, a declarat Andrei Cordea pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și