Închide meniul

Basarab Panduru, laude pentru Gică Hagi: „Eu chiar nu mai aveam încredere, dar uite că a știut ce vrea să facă!”

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 8:51

Reclamă
Basarab Panduru, laude pentru Gică Hagi: Eu chiar nu mai aveam încredere, dar uite că a știut ce vrea să facă!”

Gică Hagi i-a stabilit un preş uriaş lui Adrian Mazilu

Gică Hagi / Hepta

Basarab Panduru a avut doar laude pentru Gică Hagi, după meciul câștigat de Farul cu Universitatea Craiova, scor 3-2. Fostul internațional a fost încântat de schimbările pe care le-a făcut antrenorul „marinarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 78 al meciului, la scorul de 2-2, Gică Hagi l-a introdus în teren pe Enes Sali, fotbalist care a reușit să obțină penalty-ul din care Ionuț Larie a adus victoria liderului din Liga 1.

Basarab Panduru, laude pentru Gică Hagi: „Eu chiar nu mai aveam încredere, dar uite că a știut ce vrea să facă!”

Basarab Panduru a lăudat mutarea făcută de Hagi, deși a recunoscut că nu mai avea încredere în forța Farului de a câștiga meciul. Constănțenii au dat însă lovitura în minutul 82, iar liderul din Liga 1 a mai făcut un pas spre titlu.

„Când a făcut schimbările, în minutul 78, eu chiar nu mai aveam încredere, mi se părea că acei jucători nu mai aveau ce să facă. Chiar mă gândeam ce vrea să facă, dar uite că el chiar a ştiut ce vrea să facă, vede şi simte mai bine decât noi.

Uite că Sali, care abia a intrat, a scos acel penalty din care s-a marcat golul victoriei” , a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Reclamă

Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru campionat: „Nu merită acest titlu!”

Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru campionat. Fostul mare atacant al echipei naționale e de părere că problemele cu care se confruntă FCSB la nivel administrativ o vor împiedica să câștige campionatul și în acest sezon.

„Farul este echipa care are cele mai mari şanse după părerea mea şi, într-adevăr, mâine (n.r.- duminică) se poate întâmpla un meci egal care i-ar avantaja foarte mult.

(n.r. – cine este urmăritoarea Farului) Pe CFR o văd, sincer! Vorbim de o echipă extrem de solidă, care a câştigat campionatele în ultimii ani, mult mai obişnuită să câştige acest titlu, să aibă această presiune. Au jucători foarte valoroşi! Evident, cred că va fi acest duel între CFR şi Farul, după părerea mea. Dan, la fel, are mare ambiţie de a câştiga trofeul pentru a 6-a oară. Mai mult ca niciodată avem o Superligă frumoasă şi cu multă adrenalină, pasiune. Îmi place foarte mult!

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.- dacă FCSB e capabilă să se lupte la titlu) Pe FCSB nu o văd pentru că e o echipă cu oscilaţii de formă. Nu ştiu dacă va da continuitate rezultatului de la Sfântu Gheorghe. E adevărat, anul trecut a fost aproape, dar ştim foarte bine situaţia de acolo şi una peste alta FCSB nu merită acest titlu după ce am văzut pe parcursul acestui campionat. A avut o mare revenire, dar nu m-a impresionat din punctul de vedere al jocului. Multe schimbări de antrenori, o echipă cu foarte multe probleme.

Dar fotbalul este atât de imprevizibil şi ciudat încat ne putem aştepta la orice, dar asta nu cred pur şi simplu că se va întâmpla ca FCSB să câştige acest campionat, nu cred!”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și