Închide meniul

Basarab Panduru, luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu de la FCSB: „A ştiut unde vine! I s-a spus că au nevoie de licenţa lui!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 23:03

Basarab Panduru, luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu de la FCSB: „A ştiut unde vine! I s-a spus că au nevoie de licenţa lui!

Basarab Panduru, luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unui meci pe banca celor de la FCSB/ Hepta

Basarab Panduru a fost luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu de la FCSB. Fostul internaţional susţine că ceva s-a „rupt” în relaţia dintre tehnicianul cu licenţă PRO şi ceilalţi membrii ai staff-ului chiar la meciul cu Petrolul, câştigat categoric, cu scorul de 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leeo Strizu şi-a prezentat demisia de la FCSB, chiar la finalul partidei cu Petrolul. Antrenorul a declarat că decizia a fost luată pe baza unor motive personale.

Basarab Panduru, luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu de la FCSB

Basarab Panduru a analizat decizia drastică luată de Leo Strizu. Fostul internaţional s-a declarat surprins de demisia tehnicianului, susţinând că acesta ştia în ce situaţia va fi pus la FCSB.

Totodată, Panduru a mai declarat că Strizu a fost deranjat de ceva ce s-a întâmplat în apropierea meciului cu Petrolul, deoarece, pe parcursul sezonului, nu a fost deranjat de alte episoade mult mai umilitoare.

Nu mă așteptam. Eu l-am auzit când a spus și mai devreme că ‘ne-am stabilit un target de 9 puncte după meciul de la Arad’, adică el era inclus. Eu cred că acum s-a întâmplat ceva. Acum, după meci. Dacă ieri ai zis că ‘vrem 9 puncte…’.

Reclamă

El a știut unde vine. El a crezut că face antrenamentele? Atunci ce te-a deranjat? Puteai să te gândești și că nu te ia în cantonament. I s-a spus de la început că au nevoie de licența lui, nu de prezența sa. Prezența lui îi deranjează. Cum adică nu l-au deranjat dacă nu îl lasă la antrenamente și nu îl ia în cantonament? El știa că asta se va întâmpla. El stă la ușă? Nici în vestiar nu îl lasă? Adică asta să-l fi deranjat, că n-a intrat în vestiar?”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB: „Este ultimul meci! Decizia e luată din motive personale”

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la scurt timp după ce a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Strizu a aspus că a luat această decizie din motive personale.

„Nu ştiu dacă o să mai vedeţi tableta, dar contează foarte mult atitudinea jucătorilor. (Mai puteţi, domnul Strizu?) Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit. În această seară am luat o decizie grea, este ultimul meci în care voi ma avea o colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, sau ieri. E o decizie luată din motive personale, îmi aparţine. Nu o să cadă bine echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid acest subiect.

Reclamă 4 / 0/3

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu a fost uşor! Eu atât pot să vă spun, Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou. Ce să se întâmple? Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, am acceptat acest post. Indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, eu cred că mi-am făcut datoria.„, a spus Leo Strizu, la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Recomandări
  • Basarab Panduru, luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și