Închide meniul

Basarab Panduru, mesaj pentru Andrei Cordea după Rapid – FCSB 1-0: „Trebuie să ieşi că nu ai ce să faci!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 10:59

Reclamă
Basarab Panduru, mesaj pentru Andrei Cordea după Rapid – FCSB 1-0: Trebuie să ieşi că nu ai ce să faci!”

Basarab Panduru, mesaj pentru Andrei Cordea după Rapid - FCSB 1-0

Andrei Cordea / Hepta

Basarab Panduru a avut un mesaj pentru Andrei Cordea după Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost semnat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a fost introdus, în derby-ul Rapid – FCSB, la pauză, în locul lui Andrea Compagno.

Basarab Panduru, mesaj pentru Andrei Cordea după Rapid – FCSB 1-0

Basarab Panduru a vorbit despre situația lui Andrei Cordea, care și-a pierdut postul de titular la FCSB. Acesta consideră că, scoaterea lui Cordea din primul „11”, nu a fost cauzată de evoluțiile acestuia.

„Trebuie să înţeleagă de ce nu mai e jucătorul de altădată. A fost bun atâta timp cât a jucat. Nu mai joacă pentru că joacă altul în locul lui, care trebuie să joace.

(n.r. Nu merită să joace?) Nu ăsta e motivul la FCSB. Nu asta contează la ei. Despre FCSB vorbim, nu despre Barcelona sau Real Madrid. Contează că trebuie să joace cine trebuie să joace. Dacă eşti în poziţia aia, trebuie să ieşi că nu ai ce să faci.

Reclamă

Nu este uşor. Să nu crezi că azi nu joci, mâine nu joci, poimâine joci, apoi nu mai poţi să te agăţi de nicio prestaţie, că nu ai din ce”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Florin Răducioiu, critici pentru Deian Sorescu, după Rapid – FCSB 1-0

Florin Răducioiu atrage atenția la faptul că Deian Sorescu este cel care ar fi trebuit să-l marcheze pe Alexandru Albu și să nu-l lase să șuteze, la faza în urma căreia a marcat golul victoriei pentru giuleșteni.

Totodată, fostul component al naționalei României este de părere că Deian Sorescu nu are calități de apărător.

Reclamă 4 / 0/3

„E o acţiune rapidă. Se desfăşoară pe partea stângă. Dar e o mare greşeală a jucătorilor de la FCSB. Practic, Sorescu şi Şut.

Care ar trebui să fie imediat acolo la Albu, care liber marchează fără probleme. Prea uşor a străpuns apărarea cu această pasă. Sorescu era pur şi simplu… Eu v-am şi spus. Sorescu nu este apărător. Sorescu nu are această calitate. Olaru, la fel…”, a spus Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Elias Charalambous, nervos după Rapid – FCSB 1-0

Antrenorul vicecampioanei României s-a declarat dezamăgit de rezultatul din derby, considerând că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

„Cred că în repriza secundă am avut foarte multe ocazii. N-am avut atâtea ocazii în 3 meciuri, dar acesta e fotbalul. Câteodată poți să înscrii ușor, altădată e mai greu. Reacția a fost destul de bună, dar nu a fost suficient. Un egal ar fi fost corect pentru ambele echipe. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul cu Universitatea Craiova. Chiar nu înțeleg cum funcționează aici sistemul VAR. Trebuie să revăd fazele, însă VAR-ul nici măcar nu a intervenit.

Compagno s-a simțit obosit, am vorbit la pauză cu el, iar Dawa avea deja cartonaș galben. Fotbalul e compus din greșeli. Dacă e să comparăm numărul de ocazii, rezultatul nu este unul echitabil, dar așa se întâmplă uneori în fotbal”, a declarat Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și