Închide meniul

Basarab Panduru nu a stat pe gânduri când a vorbit despre al doilea penalty primit de Rapid: „Îi ridică tricoul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 11:22

Basarab Panduru nu a stat pe gânduri când a vorbit despre al doilea penalty primit de Rapid: „Îi ridică tricoul!

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru nu a stat pe gânduri când a vorbit despre al doilea penalty primit de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de giuleşteni cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a spus că, din punctul său de vedere, arbitrul trebuia să dicteze fault în atac la duelul dintre Andrei Burcă şi Marko Dugandzic.

Basarab Panduru nu a stat pe gânduri când a vorbit despre al doilea penalty primit de Rapid

„Fault în atac, ce să fie? Dugandzic, de când vine mingea, îl tot împinge pe Burcă. Uite cum e tricoul, îi ridică tricoul”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

Rapid a bătut-o pe CFR, cu 2-1, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1. Golurile au fost marcate de Cristian Săpunaru şi Marko Dugandzic, ambele venind din penalty-uri acordate greşit, susţine Crăciunescu.

Reclamă

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Adrian Porumboiu îl contrazice pe Ion Crăciunescu

Adrian Porumboiu, verdict surprinzător după penalty-urile din derby-ul Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fostul arbitru asigură că arbitrul Cătălin Popa a interpretat corect fazele controversate din careul ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

La primul penalty, e fault fără niciun dubiu. E penalty. Cei care invocă un fault al lui Luckassen la Yuri, trebuie să aibă în vedere un lucru. Dacă-l faulta înainte Luckassen, Yuri nu mai reușea să facă foarfeca. Eu zic că oamenii din camera VAR au văzut ce trebuiau să vadă.

Al doilea penalty, după părerea mea, este penalty. Să explic de ce. E o tinere reciprocă, dar în partea finală… De ce a căzut atacantul rapidist? A avut vreo cădere de calciu?Burcă a folosit o forță disproporționată. Dacă sunt alte păreri, trebuie să le respect, fiecare are dreptul la opinie. În camera VAR era un arbitru care are experiență, care nu putea să nu-i spună centralului «Vino şi uită-te la monitor»„, a declarat Adrian Porumboiu pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și