Închide meniul

Basarab Panduru nu e impresionat de Adrian Şut, cel care a dat două goluri în FCSB – CFR Cluj 3-1: „Nu ţi-a sărit deloc în ochi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2022, 11:00

Basarab Panduru nu e impresionat de Adrian Şut, cel care a dat două goluri în FCSB – CFR Cluj 3-1: „Nu ţi-a sărit deloc în ochi!

Adrian Şut e mijlocaș la FCSB

Adrian Șut, la antrenament / Hepta

  • Adrian Şut nu l-a impresionat pe Basarab Panduru
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Basarab Panduru nu e impresionat de Adrian Şut, jucătorul care a reuşit o dublă de senzaţie în derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-1. Fostul internaţional român nu a văzut niciun progres în jocul mijlocaşului lăudat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut a marcat două golul în FCSB – CFR Cluj 3-1. Deşi a fost cel mai bun de pe teren, mijlocaşul roş-albaştrilor nu l-a impresionat pe Basarab Panduru.

Basarab Panduru nu e impresionat de Adrian Şut: „Nu a progresat!”

Are lucruri bune, am mai discutat. Are mingea, încearcă să joace în faţă de cele mai multe ori foarte rapid. Nu ţi-a sărit deloc în ochi aşa, cu un joc consistent. A fost titular cam tot timpul, dar nu mi se pare că a crescut, progresat, faţă de câte meciuri a jucat el titular„, a spus Basarb Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Adrian Şut, după FCSB – CFR Cluj 3-1

Despre succesul cu ardelenii a vorbit şi Adrian Şut, omul meciului cu o „dublă” de senzaţie.

„O victorie amară pentru moral. Suntem dezamăgiţi că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulţumim că suntem alături de noi. Vreau să le mulţumesc. Nu contează cu cine jucăm, ci să fim profesionişti. FCSB e cea mai bună echipă din România. Am avut un început de sezon cu paşi greşiţi. O să vină şi momentul nostru!”, a spus şi Adrian Şut.

Reclamă

Gigi Becali spunea despre Adrian Şut că va fi cel mai mare jucător al României

Gigi Becali făcea un anunţ incredibil despre mijlocaşul său: Adrian Şut va ajunge printre cei mai mari jucători ai României.

„Cel mai mare jucător al României va fi Şut. Intră peste o săptămână. E peste Pintilii, e cinci clase peste Pintilii, vede jocul, pasează în fracţiunea de secundă.

Este singurul jucător la care eu nu realizez unde o să paseze. El are înainte ca eu să văd la televizor posesie de pasă. Este aşa de inteligent că o vede într-o fracţiune de secundă”, spunea Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 750 de mii de euro, Adrian Şut a jucat 25 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a reuşit un gol, dar şi o pasă decisivă.

FCSB – CFR Cluj 3-1! Echipa lui Petrea a câştigat „finala lui Becali”

FCSB – CFR Cluj 3-1. Roş-albaştrii au câştigat derby-ul fără miză de la Buzău. Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o „dublă” de senzaţie, au răpus campioana României cu execuţii superbe.

În prima repriză, Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie. Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea. Adrian Şut a fost omul reprizei secunde. A înscris un gol superb, cu un șut violent din afara careului, iar apoi a reuşit „dubla”, cu o nouă reuşită de senzaţie.

Chiar dacă a câştigat, pentru FCSB este o victorie de moral. CFR Cluj a câştigat titlul etapa trecută.

Totul s-a decis în etapa a noua, atunci când FCSB s-a împiedicat în duelul cu Voluntari, de pe Arena Naţională, iar echipa lui Dan Petrescu a profitat şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, cu 2-1. Diferenţa dintre FCSB şi CFR este acum de 4 puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”