Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Roş-albaştrii, victorie de moral! Octavian Popescu şi Adrian Şut au răpus campioana României cu execuţii superbe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 23:22

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Roş-albaştrii, victorie de moral! Octavian Popescu şi Adrian Şut au răpus campioana României cu execuţii superbe

FCSB - CFR Cluj 3-1

FCSB, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – CFR Cluj 3-1. Roş-albaştrii au câştigat derby-ul fără miză de la Buzău. Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o „dublă” de senzaţie, au răpus campioana României cu execuţii superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie. Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea. Adrian Şut a fost omul reprizei secunde. A înscris un gol superb, cu un șut violent din afara careului, iar apoi a reuşit „dubla”, cu o nouă reuşită de senzaţie.

Chiar dacă a câştigat, pentru FCSB este o victorie de moral. CFR Cluj a câştigat titlul etapa trecută.

Totul s-a decis în etapa a noua, atunci când FCSB s-a împiedicat în duelul cu Voluntari, de pe Arena Naţională, iar echipa lui Dan Petrescu a profitat şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, cu 2-1. Diferenţa dintre FCSB şi CFR este acum de 4 puncte.

FCSB – CFR Cluj 3-1

Min. 90+4: Fluier final! FCSB a câştigat cu 3-1 derby-ul cu CFR Cluj. 

Reclamă

Min. 88: GOOOOL FCSB! Adrian Șut a reuşit „dublă”, după un nou gol spectaculos.

Min 64. GOOOL FCSB! Adrian Șut înscrie un gol superb, cu un șut violent din afara careului. Mijlcașul „roș-albaștrilor” a trimis minunat, aproape de vinclu, fără speranțe pentru Bălgrădean.

Min 45. GOOOL CFR Cluj! Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie.

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Florin Tănase, Oct. Popescu.
REZERVE: 99. Vlad, 13. Dumiter, 18. Edjouma, 19. I. Stoica, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 30. Musi, 55. Vinicius, 77. S. Șerban
ABSENȚI: Panțîru, Fl. Achim (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

CFR CLUJ: Bălgrădean – Rareș Bălan, Yuri Matias, Kristian Dimitrov, F. Ștefan – Deac, Hoban (cp), Lovro Cvek – Costache, Dugandzic, Petrila
REZERVE: 90. R. Sava, 6. Graovac, 7. Ad. Păun, 14. R. Mal, 75. M. Gâdea, 77. Roger, 99. Sg. Buș
ABSENȚI: Letika, Bălgrădean, Burcă, Cr. Manea, Omrani, C. Deac, Boateng, Debeljuh, Bordeianu, Camora, Chipciu (învoiți)
ANTRENOR: Dan Petrescu

Dan Petrescu nu a făcut deplasarea la Buzău, acolo unde echipa sa va merge cu gândul la vacanţă. La conferința de presă susținută vineri, antrenorul campioanei a spus că „mă simt rău și cred că n-are rost să merg”.

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

„Bine, tată, nu particip în Champions League, dar să vezi când o să facă Dumnezeu dreptatea o să vezi ce se va întâmpla. O să vină vremea, stai liniștit. Poate Dumnezeu face o dreptate ca să iasă ei din primul tur cu minciuna și noi mergem până în Conference League mai departe. Nu știu! O să vedem!

Reclamă

Nu fac petrecere! Ce e aia petrecere? Eu nu mă duc la petrecere nici când sunt la botezuri, ce e aia? E treaba lor ce fac ei, eu spun despre mine. Mă interesează dreptatea și adevărul, și o să le văd mâine. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0 atunci!”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

CFR Cluj trimite „copiii” în derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu a precizat că la partida cu FCSB vor evolua „mulţi copii”. „Bursucul” a dezvăluit că din echipa de start a CFR-ului nu va face parte niciun jucător care a început meciul precedent, cu Universitatea Craiova.

„Din păcate foarte mulţi au plecat, au rămas puţini. Vor fi foarte mulţi copii la meciul ăsta pentru că cei trei jucători de la lot au vacanţă, e normal, Boateng în vacanţă, că a jucat toate meciurile, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanţă…

Din cei care au început cu Craiova nu cred că mai e niciun jucător la meciul ăsta. Ne interesează scorul, e clar, dar până la urmă noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm nu pe care trebuie să îl câştigăm. Sper să fiu în continuare înjurat, dar să câştigăm trofee în continuare.”, a mai declarat Dan Petrescu.

FCSB – CFR Cluj | Echipele probabile

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și