Închide meniul

Basarab Panduru prevede plecarea lui Cristiano Bergodi de la Sepsi: „Miros ceva acolo!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 17:12

Reclamă
Basarab Panduru prevede plecarea lui Cristiano Bergodi de la Sepsi: Miros ceva acolo!”

Basarab Panduru prevede plecarea lui Cristiano Bergodi de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unei conferințe de presă / Captură Youtube

Basarab Panduru prevede plecarea lui Cristiano Bergodi de la Sepsi! Bergodi a fost instalat pe banca lui Sepsi în toamna lui 2021. În prezent, Sepsi se află pe ultimul loc din play-off, cu 25 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă de campionat, Sepsi a fost învinsă de FCSB, 1-3. Pentru FCSB, au marcat David Miculescu, Ovidiu Popescu și Andrei Cordea, în timp ce unicul gol al celor de la Sepsi a fost semnat de Alexandru Tudorie.

Basarab Panduru prevede plecarea lui Cristiano Bergodi de la Sepsi

Basarab Panduru susține că Bergodi nu pare fericit la Sepsi, motiv pentru care prevede plecarea acestuia de la Sfântu Gheorghe.

„Faţa lui parcă îmi transmite ceva, spune tot… Nu mi se pare un om bucuros, un om fericit, care se bucură de momentele ăsta. De calificarea echipei în play-off, de echipa în finală. Ai îndeplinit nişte obiective, mi se pare trist, supărat. Nu ştiu, miros ceva acolo, nu ştiu dacă o să continue. Miros ceva acolo. Eu sper să rămână… Simt că are o problemă el”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Cristiano Bergodi: „Am făcut o figură frumoasă!”

La finalul meciului cu FCSB, Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa, deși a fost învinsă.

Reclamă
Reclamă

„E păcat, meciul a fost frumos, și noi am avut ocazii mari, și ei. Târnovanu face totdeauna cu noi meciuri… Și în primele 25 de minute am jucat bine, am avut ocazii, sunt o echipă foarte bună, luptă pentru titlu, am făcut o figură frumoasă. Când a intrat Tudorie, ne-am așezat diferit, sunt mulțumit în general, chiar dacă am pierdut, nu e o problemă, am jucat bine, ne-am creat ocazii.

Ieșim la joc, nu stăm să ne apărăm, au jucători buni de atac. Păcat, pentru că am început bine primele 25 de minute, după am revenit.

Cred că am fost la înălțime în acest meci, e normal să nu fie ușor, dar echipa s-a comportat bine. E o echipă care luptă pentru titlu, prima șansă o are Farul, e o luptă strânsă. Sunt mulțumit, nu am ce să le reproșez la băieți.

Reclamă

(n.r. despre meciul cu Rapid, în contextul înfrângerii suferite de giuleșteni în deplasare cu Farul, scor 2-7). Pe noi nu ne interesează, trebuie să ne pregătim bine pentru finala Cupei, în aceste două jocuri, cu Rapid și după”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu FCSB.

În următoarea etapă de campionat, Sepsi o va întâlni, în deplasare, pe Rapid. Meciul este programat vineri, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și