Închide meniul

Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României: „Ne vom apăra trofeul! Băieţii au fost extraordinari!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 22:38

Reclamă
Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României: „Ne vom apăra trofeul! Băieţii au fost extraordinari!

Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi a fost în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României. Echipa lui Bergodi a învins-o la scor de neprezentare pe CFR Cluj în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a început foarte bine meciul, iar tabela din Sfântu Gheorghe indica scorul de 2-0 după numai 30 de minute, după golurile marcate de Nicolae Păun și Marius Ștefănescu. Scorul a fost majorat în repriza secundă de Rondon, atacantul gazdelor reușind să ducă scorul la 3-0 în minutul 81.

Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României

”Ne vom apăra trofeul la Sibiu. Mă bucur pentru ce au făcut băieții, un meci extraordinar. Au făcut una dintre cele mai bune prime reprize de când sunt eu aici.

Nu e ușor să ținem același ritm. Au fost extraordinari băieții. Nu credeam că joacă (n.r. CFR Cluj) cu jucători care au evoluat mai puțin. Păcat pentru penalty, pentru Matei. Nu sunt probleme, pentru că am avut ocazii. Sunt bucuros, jucăm finala.

Sunt două echipe (n.r. U Cluj și UTA) cu nivel bun. Au jucători buni. În finală se poate întâmpla orice. Au jucat multe meciuri ei (n.r. cei de la CFR Cluj). Se poate simți un pic oboseala”, a spus Cristiano Bergodi, după ce Sepsi a învins pe CFR Cluj cu 3-0 şi s-a calificat în finala Cupei României.

Reclamă

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0. Antrenorul ardelenilor a fost foarte supărat de evoluția jucătorilor săi, dar a recunoscut că a greșit atunci când a ales primul „11”.

După înfrângerea cu Sepsi, campioana României a parăsit Cupa României, iar tot focusul se va muta acum pe lupta la titlu, acolo unde CFR ocupă locul 2, după liderul Farul.

„Din păcate jucătorii care au evoluat cu Farul nu și-au revenit, am avut un meci cu intensitate maximă acolo, foarte mult stres, drumul a fost foarte lung. De la Constanța ne-am întors la Cluj, de la Cluj am mers aici 5 ore cu autocarul. Chiar Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greșeala mea, trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat mai bine în 10 oameni când am făcut 4 schimbări, trebuia să bag cel puțin 7-8 jucători diferiți față de meciul cu Farul, dar am zis să respect competiția. Burcă era foarte obosit, acolo s-a pierdut jocul, la acel cartonaș roșu. Cei de la Sepsi au meritat, se vede că sunt specialiștii Cupei, le urez baftă.

Urmează o altă deplasare foarte grea până la București. E clar că riscăm să nu fim în Europa, ăsta e riscul. Dacă termini pe locul 4, ești pa. La cum arată lotul acum, nu arătăm că putem prinde primele 4”, a declarat Dan Petrescu, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și