Închide meniul

Basarab Panduru pune presiune pe Nicolae Dică şi FCSB: „Dacă nu faci asta, ai o problemă mare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 8:38

Basarab Panduru pune presiune pe Nicolae Dică şi FCSB: „Dacă nu faci asta, ai o problemă mare!

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru pune presiune pe Nicolae Dică şi FCSB. Panduru crede că FCSB va avea probleme să intre în playoff dacă nu va reuşi să câştige următoarele 4 meciuri. FCSB are meciuri cu FC Argeş, Petrolul Ploieşti, UTA şi Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru spune că echipa Nicolae Dică are nevoie neapărat să câştige cele 4 meciuri pe care le mai are de disputat din acest tur pentru a spera la calificarea în playoff.

Basarab Panduru pune presiune pe Nicolae Dică şi FCSB

În seara asta nu ştiu dacă e un jucător de care să fi mulţumit. Te îndoieşti, ai nişte rezerve. Ai patru meciuri până la finalul turului, dar nu sunt uşoare. Dacă nu le câştigi pe toate, ai o problemă mare”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Nicolae Dică, băgat în depresie de jocul lui FCSB: „Sunt în zodia ghinionului! Doar mie putea să mi se întâmple!”

Nicolae Dică a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pe ghinion pentru debutul slab de campionat. „Mr. Nick” e însă optimist că poate să redreseze situația.

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Reclamă

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off!

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și