Închide meniul

Basarab Panduru, reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Uite, a venit Beckham!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2023, 8:25

Basarab Panduru, reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Uite, a venit Beckham!

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru a avut o reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internațional a amintit de o declarație celebră a lui Valentin Crețu, unul dintre posibilii concurenți pe post cu Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Crețu a declarat, în octombrie, că el nu are calitatea lui David Beckham, de a le pune mingea pe tavă colegilor. Acum, Panduru crede că Deian Sorescu ar putea să fie „Beckham” pentru Crețu. Fostul dinamovist ar putea să-i ia locul lui Vali Crețu în primul „11” al roș-albaștrilor, e de părere Panduru.

Basarab Panduru, reacție ironică după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

„Că tot zicea Crețu de centrări, că el nu e Beckham să pună mingea pe capul atacantului… E, uite că acum a venit Beckham!Sorescu e un jucător care poate să centreze și la FCSB chiar ai nevoie de centrări. Compagno e un jucător cu o lovitură foarte bună de cap, dar nu prea dă goluri cu capul, pentru că nu centrează nimeni”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Reclamă

Valentin Crețu: „Eu sunt Beckham să le pun pe cap?”

Vali Crețu a avut o reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2, disputat pe 2 octombrie. Sătul de critici, fundașul roș-albaștrilor a venit cu o replică pentru contestatarii săi. Crețu nu înțelege de ce este criticat după fiecare meci.

„Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Sorescu, apărat şi de Cosmin Moţi după ce a semnat cu FCSB

Cosmin Moţi l-a apărat pe Deian Sorescu, după transferul jucătorului la FCSB. Fostul fundaş de la Dinamo susţine că va fi greu pentru suporterii roş-albilor să se acomodeze cu ideea că fostul lor căpitan va evolua pentru rivali, însă vor trebui să-i înţeleagă decizia acestuia.

Cosmin Moţi a declarat că Deian Sorescu a luat cea mai bună decizie pentru cariera lui, deoarece are ocazia să rămâne în atenţia echipei naţionale. Mai mult decât atât, având în vedere că nu mai bifa meciuri la Rakow, revenirea în Liga 1 nu este un pas înapoi.

Pentru Deian e un pas în faţă. Dacă nu mai juca acolo, e important să meargă la o echipă unde să joace, care-l doreşte şi să rămână în vederile echipei naţionale.

(N.r. Pentru Dinamo?) E greu, trebuie să înţelegem, sunt jucători profesionişti, se duc unde au posibilitatea de a creşte şi de a avea rezultate. E greu pentru suporteri, pentru oamenii care iubesc Dinamo, nu trebuie să-l acuzăm, să-i sărim în cap, el trebuie să se gândească în primul rând la familia lui”, a declarat Cosmin Moţi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și