Închide meniul

Basarab Panduru s-a săturat de declarațiile lui Dan Petrescu: „Am auzit tot! Nu te obligă nimeni să faci asta!”. Mesaj tranșant pentru „Bursuc”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 21:50

Basarab Panduru s-a săturat de declarațiile lui Dan Petrescu: „Am auzit tot! Nu te obligă nimeni să faci asta!. Mesaj tranșant pentru „Bursuc

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Basarab Panduru s-a săturat de declarațiile lui Dan Petrescu și i-a transmis un mesaj tranșant. Fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și Porto nu înțelege atitudinea antrenorului lui CFR Cluj, care s-a plâns de munca intensă depusă la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, „Bursucul” a dezvăluit că se teme pentru sănătatea sa din cauza programului extrem de încărcat și a presiunii rezultatelor.

Basarab Panduru s-a săturat de declarațiile lui Dan Petrescu: „Am auzit tot!”

Dan Petrescu a mai explicat că nu mai are timp să-și vadă familia și prietenii deoarece muncește nonstop la CFR Cluj. Iar lucrul care îl deranjează cel mai rău pe fostul mare fundaș din „Generația de Aur” este că primește foarte multe critici când echipa nu câștigă.

Basarab Panduru a urmărit discursul lui Dan Petrescu și a anunțat că nu este de acord cu el:

„Am auzit tot în anii ăştia. Nu cred că e corect ce spune Petrescu. A fost apreciat de fiecare dată, de fiecare dată când s-a vorbit despre echipa naţională a fost acolo pus moţ, primul sau al doilea, dar nu a existat ca fotbal. Toată lumea a spus că putem face treabă cu fotbalul ăsta.

Reclamă

Eu nu văd ce zice el, că toată lumea îl critică şi că stai de dimineaţă până seară. Da, poţi să stai sau nu poţi, îţi alegi ce vrei să faci, că tot aud asta. Dacă vrei să faci, faci. Dacă nu vrei să bagi bani, nu bagi, e alegerea ta, nu te obligă nimeni să bagi bani şi nu te obligă nimeni să stai de dimineaţă până seara”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui

„Bursucul” a anunţat, la conferinţa de presă, că munceşte sub o presiune uriaşă în Gruia. Chiar dacă echipa a câştigat ultimele cinci titluri din România, nu e linişte la club. Petrescu anunţă că riscă să fie schimbat după orice eşec.

Dan Petrescu e îngrijat că ar putea ajunge în spital, aşa cum a făcut-o patronul Neluţu Varga. Viaţa patronului lui CFR Cluj a fost pusă în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Aveţi linişte?) La CFR e linişte? Dacă vine un antrenor aici şi are linişte, mă las de antrenorat. Nu o să fie niciodată cineva liniştit aici. E presiune non-stop! Am câştigat 100 de meciuri acasă din 112 şi tot nu e bine dacă nu batem un meci. Sunt antrenor prost, sunt criticat… asta e în România, ăsta e fotbalul. E presiune, m-am obişnuit cu ea. Ce să fac? Asta e meseria pe care mi-am ales-o, din păcate.

Să nu dorm nopţi, familia nu o văd, prietenii nu îi văd, stau de dimineaţă şi până seara închis aici şi dacă nu iese, eu sunt de vină. Normal! Antrenorul plăteşte, dar asta e realitatea, ce să facem. Eu de dimineaţă până seara numai fotbal fac, mă uit la toate meciurile şi rezultatele. E pasiunea mea, e viaţa mea. E clar că presiunea asta nu face bine, sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul, sper să fiu norocos. Dar e clar că îmi pun sufletul. La CFR am dat tot, nu am ce să îmi reproşez„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și