Închide meniul

„Sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul”. Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui: „Linişte la CFR Cluj? Dacă se întâmplă asta, mă las de antrenorat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 10:17

„Sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul. Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui: „Linişte la CFR Cluj? Dacă se întâmplă asta, mă las de antrenorat!

"Sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul". Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui

Dan Petrescu, în conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui după ce a trăit emoţii uriaşe în meciul CFR Cluj – CS Mioveni, scor 4-2, din Liga 1. Nocturna a picat pentru aproximativ 40 de minute, iar antrenorul campioanei a crezut că va pierde meciul la „masa verde”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a anunţat, la conferinţa de presă, că munceşte sub o presiune uriaşă în Gruia. Chiar dacă echipa a câştigat ultimele cinci titluri din România, nu e linişte la club. Petrescu anunţă că riscă să fie schimbat după orice eşec.

Dan Petrescu se teme pentru sănătatea lui

Dan Petrescu e îngrijat că ar putea ajunge în spital, aşa cum a făcut-o patronul Neluţu Varga. Viaţa şefului de la CFR Cluj a fost pusă în pericol.

(Reporter: Aveţi linişte?) La CFR e linişte? Dacă vine un antrenor aici şi are linişte, mă las de antrenorat. Nu o să fie niciodată cineva liniştit aici. E presiune non-stop! Am câştigat 100 de meciuri acasă din 112 şi tot nu e bine dacă nu batem un meci. Sunt antrenor prost, sunt criticat… asta e în România, ăsta e fotbalul. E presiune, m-am obişnuit cu ea. Ce să fac? Asta e meseria pe care mi-am ales-o, din păcate.

Să nu dorm nopţi, familia nu o văd, prietenii nu îi văd, stau de dimineaţă şi până seara închis aici şi dacă nu iese, eu sunt de vină. Normal! Antrenorul plăteşte, dar asta e realitatea, ce să facem. Eu de dimineaţă până seara numai fotbal fac, mă uit la toate meciurile şi rezultatele. E pasiunea mea, e viaţa mea. E clar că presiunea asta nu face bine, sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul, sper să fiu norocos. Dar e clar că îmi pun sufletul. La CFR am dat tot, nu am ce să îmi reproşez„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2.

Reclamă

Pentru campionii României urmează meciul din turul 3 preliminar al Conference League, cu Șahtior Soligorsk. Manşa tur va fi joi, 4 august, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu

Gică Popescu a trimis ironii către Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj se temea de partida cu Mioveni. Trupa lui Alexandru Pelici este ultima în clasament, după trei înfrângeri, din tot atâtea etape.

Gică Popescu nu se declară surprins de declarațiile pe care le oferă Dan Petrescu. Președintele de la Farul a mărturisit că și în postura de jucător, „Bursucul” era la fel de precaut.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte complicat, foarte greu, păi nu l-am auzit pe Dan că e un meci foarte greu? Dan, şi dacă joacă împotriva Dunării Calafat spune acelaşi lucru, că e un meci foarte greu. Ăsta e Dan, nu se va schimba niciodată.

Şi dacă jucam la echipa naţională cu Liechtenstein, cu Luxemburg, foarte, foarte greu. Şi la pauză dacă aveam 3-0 ne spunea să fim atenţi. Aşa a fost tot timpul, cel mai precaut dintre toţi. Poate pentru voi e ceva nou. Călătorie lungă, nu are timp să antreneze, căldură, joacă din 3 în 3 zile.

Îl ştiu, am petrecut 20 de ani cu el. Îl ştiu foarte bine. Dar nu joacă un anumit rol, el aşa crede. Aşa a crezut când era jucător. Aşa crede de când a început să antreneze, aceeaşi abordare şi nu se va schimba”, a declarat Gică Popescu, pentru Prima Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și