Închide meniul

Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali: „M-a dat peste cap! Nu mă aşteptam niciodată!”

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:47

Reclamă
Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali: „M-a dat peste cap! Nu mă aşteptam niciodată!

Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali

Florinel Coman / Profimedia

Basarab Panduru s-a declarat şocat de ceea ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit, după înfrângerea cu Rapid, că „Mbappe” i-a mărturisit că a făcut mai multe driblinguri, pentru că nu avea soluţii din partea colegilor. În acest context, Panduru a analizat mesajul pe care extrema roş-albaştrilor i l-a transmis patronului echipei, declarându-se extrem de surprins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Rapid cu scorul de 1-2, în ultima etapă din Liga 1. În ciuda eşecului, roş-albaştrii rămân pe primul loc, deoarece CFR Cluj a pierdut duelul cu Hermannstadt.

Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali

Basarab Panduru speră ca Florinel Coman să nu îi fi transmis lui Gigi Becali un astfel de mesaj. Fostul internaţional a fost pus pe gânduri de declaraţiile extremei roş-albaştrilor, sperând ca totul să fie interpretat de patronul FCSB-ului.

De asemenea, Panduru a mai declarat că nicio persoană din vestiarul FCSB-ului nu îi poate reproşa aceste declaraţii lui Florinel Coman, declaraţii dezvăluite de Gigi Becali.

„M-a mirat ce am auzit azi, nu credeam că o să aud aşa ceva, că ‘băi, nea Gigi, driblam că nu aveam cu cine’. Nu mă gândeam la aşa ceva, că face aşa ceva. Nu prea l-am mai văzut în postura asta, nu ştiu ce să cred, m-a bulversat pe mine că a zis aşa ceva.

Reclamă

Dacă e aşa, mă pune pe gânduri. M-a dat peste cap. Nu mă aşteptam niciodată de la el. Poate tu ai înţeles aşa, că el nu era omul care să spună aşa ceva. Încerc să fac ceva să cred că n-a zis aşa ceva, că nu e omul… Mai degrabă mi se pare că aşa a interpretat Becali.

Cine să-i reproşeze lui Coman din vestiar că a zis asta? Nu e nimeni care să-i spună ceva. Nu cred că a zis aşa ceva. El a vorbit cu Gigi la telefon. Cine să-i spună ce să spună? Mâine nu se întâmplă absolut nimic, că nu e cineva care să-i reproşeze ceva”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

„Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, care l-a „aprins” pe Basarab Panduru.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB – Rapid 1-2

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă după derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor a distrus patru jucători, pe care îi consideră vinovați pentru eșecul de pe Arena Națională.

Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria, a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r. Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi. Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și