Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB – Rapid 1-2. A distrus patru jucători: „Sunt zero! Echipa a fost făcută greșit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:12

Reclamă
Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB – Rapid 1-2. A distrus patru jucători: „Sunt zero! Echipa a fost făcută greșit

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB - Rapid 1-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă după derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor a distrus patru jucători, pe care îi consideră vinovați pentru eșecul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a ieșit la atac și i-a făcut praf pe Ovidiu Popescu, Andrea Compagno și Octavian Popescu. Nici Dorin Rotariu nu a scăpat de tirul patronului.

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB – Rapid 1-2

Mai mult, finanțatorul liderului Ligii 1 l-a arătat cu degetul și pe Elias Charalambous. Anunță că echipa a fost făcută greșit și că schimbările au fost dezastruoase.

Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria, a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Reclamă

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r. Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi. Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Octavian Popescu, pus la zid după FCSB – Rapid

Octavian Popescu a fost pus la zid după FCSB – Rapid. Introdus pe teren la pauza meciului de pe Arena Naţională, tânărul roş-albaştrilor a avut o nouă prestaţie modestă, în partida câştigată de giuleşteni cu 2-1.

Dacă Basarab Panduru i-a acordat nota 4,5 lui Octavian Popescu, Nicolae Dică a fost mult mai dur şi a considerat că prestaţia tânărului de 20 de ani a fost de nota 4.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îi dau nota 4, a pierdut toate mingile. Mă aştept de la un număr 10 să intre şi să facă diferenţa cu Rapid, cu CFR, nu cu Botoşani, Petrolul sau alte echipe, cu tot respectul pentru aceste echipe. Numărul 10 a fost purtat la Steaua de Panduru, de mine, trebuie să faci diferenţa în cupele europene, de aia ai numărul 10”, a declarat Nicolae Dică, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și