Închide meniul

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Vor cere 100%!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 8:23

Reclamă
Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Vor cere 100%!

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCS

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată de Instanţă în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB. Fostul internaţional este convins că „militarii” vor cere daune pentru perioada 2003-2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea de Apel a decis ca palmaresul din perioada 1947-1998 să le revină celor de la CSA Steaua, în timp ce FCSB să deţină palmaresul din 2003 şi până în 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei.

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Basarab Panduru a analizat verdictul în procesul dintre cele două rivale, şi a ajuns la concluzia că acesta este unul nefavorabil celor de la FCSB, deoarece au comis nereguli în urmă cu mai mulţi ani.

De asemenea, fostul internaţional susţine că decizia luată de Curtea de Apel poate să-i determine pe cei de la CSA Steaua să ceară despăgubiri din partea FCSB-ului, pentru palmaresul pe care echipa lui Gigi Becali îl deţine.

Acesta a mai declarat că dacă CSA Steaua ar fi în Liga 1, s-ar umple stadionul din Ghencea.

Reclamă

„Procesul a avut loc că ai făcut la acea vreme ceva ce nu trebuia să faci. Verdictul îmi arată că nu ai făcut ce trebuie. Tu zici că nu vrea nimeni echipa, apoi o ia cineva şi spui că nu e a lui.

CSA o să ceară 100% daune (n.r. – pentru perioada 2003-2017). Dacă Steaua ar fi în prima ligă, cred că ‘s-ar rupe’ stadionul. Asta că nu promovezi nu-mi place nici mie. Ai stat un an, doi… În pregătiri au venit cu soluţii, chiar de la Burleanu, care s-a exprimat public, iar tu te trezeşti că iar nu promovezi. Un lucru trebuie făcut, trebuie făcut ceva”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

“Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Depinde şi ceea ce îşi doreşte clubul din Liga 1. Noi am reprezentat o comunitate de suporteri. Am avut la un moment dat un dialog cu Gigi Becali, dar nu pot să spun că… Noi Asociaţia Salvaţi Steaua am intervenit pentru a clarifica problemele identitare ale echipei de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și