Închide meniul

Basarab Panduru ştie pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB: „Vine cu un plus! Mă surprinde că a plecat!”

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 21:55

Reclamă
Basarab Panduru ştie pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB: „Vine cu un plus! Mă surprinde că a plecat!

Basarab Panduru ştie pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în tricoul lui Rakow / Profimedia Images

Basarab Panduru ştie pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB. Fostul internaţional susţine că roş-albaştrii au dat lovitura cu transferul internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a revenit în Liga 1, fiind îmrpumutat de FCSB de la Rakow, liderul din Polonia. Roş-albaştrii vor avea opţiunea de a-l cumpăra definitiv la finalul sezonului pe cel care a fost căpitan la Dinamo.

Basarab Panduru ştie pe ce poziţie va evolua Deian Sorescu la FCSB

Basarab Panduru s-a declarat surprins de transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internaţional susţine că Gigi Becali l-a adus pe internaţionalul român pentru a acoperi postul de fundaş dreapta, iar în cazul unui transfer al lui Andrei Cordea, noua achiziţie a roş-albaştrilor va fi utilizată pe postul de mijlocaş.

„Sunt surprins. Văd că s-a rezolvat, este un jucător bun. Unde va juca nu ştiu. Dacă rămâne Cordea, probabil că va juca fundaş dreapta. Vine cu un plus pentru FCSB, părerea mea! Pe mine să surprinde faptul că a plecat de acolo… Mă surprinde, mai ales, după ce s-a întâmplat cu Hanca.

Are un avantaj mare: poţi să îl pui unde vrei, extremă stânga, fundaş dreapta etc. Momentan FCSB cred că l-a luat pentru postul de fundaş dreapta”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

„Transfer extrem de inteligent!”. Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul începutului de an. L-a felicitat pe Gigi Becali pentru aducerea lui Deian Sorescu. „Mister” este convins că fostul jucător al lui Dinamo nu va avea probleme cu ultraşii lui FCSB.

Fostul atacant al Generaţiei de Aur are încredere că Sorescu va confirma şi în tricoul „roş-albastru”. FCSB l-a împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului, dar are opţiunea unui transfer definitiv.

„Eu consider că este un transfer extrem de inteligent. Pot să spun că Sorescu îndeplineşte, pe postul de fundaş dreapta, unde a fost folosit şi la echipa naţională… poţi să ai un fundaş modern. Are calitatea să participe eficient la faza ofensivă. Este un transfer foarte bun, eu l-aş folosi fundaş lateral.

Reclamă 4 / 0/3

Deja am văzut o postare a liderului galeriei FCSB şi am văzut că a fost primit foarte bine. Dacă direcţia e dată de Mustaţă, e foarte clar. Va fi susţinut! Eu cred că va aduce un plus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Deian Sorescu, primul interviu după ce a semnat cu FCSB

Deian Sorescu a oferit primul interviu după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist a dat primele declarații în calitate de jucător al roș-albaștrilor.

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și