Închide meniul

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1: „Întotdeauna fotbalistul lor ieșea mai șifonat!”

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 23:50

Reclamă
Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1: Întotdeauna fotbalistul lor ieșea mai șifonat!”

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA - FCSB 3-1

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1. Fostul internațional a analizat duelul de la Arad și a găsit explicațiile pentru care gazdele au câștigat clar meciul cu vicecampioana României

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În opinia lui Pandi, meciul a fost decis de atitudinea foarte bună pe care au avut-o arădenii, în comparație cu atitudinea arătată de fotbaliștii de la FCSB.

Basarab Panduru știe unde s-a decis meciul UTA – FCSB 3-1: „Întotdeauna fotbalistul lor ieșea mai șifonat!”

De asemenea, fostul internațional a scos în evidență problemele întâmpinate de FCSB din cauza faptului că nu au avut un atacant veritabil.

„Dacă trebuie să joace Coman şi Tavi Popescu, trebuie să laşi pe cineva pe bară. N-ai avut vârf de atac, Compagno e suspendat, Omrani e accidentat. Nu le-a ieşit nimic celor de la FCSB. UTA trebuie felicitată, a jucat fotbal.

Să nu uităm că FCSB a întâlnit o echipă care a avut multe meciuri fără victorie. Cei de la UTA au avut atitudine, din fiecare duel, cel care ieşea mai şifonat era fotbalistul FCSB-ului” , a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Reclamă

Roș-albaștrii, făcuți șah-mat de echipa lui Laszlo Balint. Postolachi și Ubbink au marcat în repriza a doua. Final încins la Arad

Seara a început cum nu se putea mai rău pentru FCSB, rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu. Joonas Tamm și-a dat autogol în minutul 14.

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și a trimis mingea în proprie poartă, pe lângă Ștefan Târnovanu.

Florinel Coman a restabilit egalitatea repede. Atacantul FCSB-ului a marcat un gol superb în minutul 18. „Mbappe de România” a trimis cu efect din interiorul careului, direct în vinclu.

Reclamă 4 / 0/3

După pauză, UTA a preluat total controlul partidei. În tabăra FCSB-ului s-a produs o schimbare bizară. Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după primele 45 de minute, iar roș-albaștrii n-au mai contat pe faza ofensivă.

Arădenii au lovit de două ori până la finalul meciului. Mai întâi Virgil Postolachi a înscris cu un șut la colțul lung, în minutul 64, apoi Ubbink l-a învins pe Târnovanu cu o reluare din fața porții, după pasa excelentă a lui Rareș Pop.

Puștiul de la UTA a interceptat o minge deviată la marginea careului FCSB-ului și l-a găsit pe Ubbink cu o centrare superbă, la firul ierbii.

Grație victoriei din această seară, UTA a scăpat de penultimul loc din Liga 1, cel puțin pentru moment. De cealaltă parte, FCSB a suferit prima înfrângere după 5 meciuri și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 21:00 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și