Închide meniul

UTA – FCSB 3-1. Roș-albaștrii, răpuși la Arad! Vicecampioana a ratat șansa să se apropie de liderul Farul. Echipa lui Laszlo Balint, seară de vis

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 23:02

UTA – FCSB 3-1. Roș-albaștrii, răpuși la Arad! Vicecampioana a ratat șansa să se apropie de liderul Farul. Echipa lui Laszlo Balint, seară de vis

UTA - FCSB 3-1

UTA - FCSB / Hepta

UTA – FCSB 3-1. Roș-albaștrii au făcut un pas greșit în lupta pentru titlu și rămân la 7 puncte în spatele celor de la Farul. De cealaltă parte, UTA a urcat pe locul 14 în urma unei seri de vis!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB a fost prima înfrângere după 5 meciuri fără eșec. Duelul dintre cele două formații a a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro!

UTA – FCSB 3-1. Roș-albaștrii, răpuși la Arad! Vicecampioana a ratat șansa să se apropie de liderul Farul. Echipa lui Laszlo Balint, seară de vis

Meciul a început foarte prost pentru FCSB, stopperul Tamm deschizând scorul în minutul 14 după ce a reluat o minge în proprie poartă.

FCSB a avut însă posesia și a reușit să egaleze la scurtă vreme, după ce Florinel Coman a prins un șut superb. Astfel, în minutul 18 al întâlnirii de la Arad, tabela indica 1-1, scorul pauzei de altfel.

În repriza secundă, UTA a fost mult mai eficientă și a profitat de oportunitățile ivite. Virgiliu Postolachi și Desley Ubbink au punctat în repriza secundă pentru un clar 3-1 în favoarea gazdelor.

Reclamă

Cei de la FCSB au încercat să revină, însă efortul vicecampionilor nu a adus nicio modificare pe tabelă. Gazdele s-au apărat foarte bine, au închis spațiile și au reușit să păstreze scorul, unul liniștitor pentru trupa din Arad.

UTA – FCSB 3-1 LIVE TEXT

Min. 78: GOOOL UTA! Desley Ubbink majorează diferența pentru gazde după o pasă foarte bună primită de la Rareș Pop.

Min. 64: GOOOL UTA! Virgiliu Postolachi îl învinge pe Ștefan Târnovanu cu un șut foarte bun din interiorul careului!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Ocazie FCSB! David Miculescu a avut şansa de a marca împotriva fostei echipei, însă lovitura sa de cap a fost apărată uluitor de portarul arădenilor!

Min 19. GOOOL FCSB! Florinel Coman marchează un gol spectaculos și restabilește egalitatea! „Mbappe de România” a trimis superb în vinclu, din interiorul careului.

Florinel Coman a marcat un gol fabulos / Captură Orangesport

Min 14. Joonas Tamm și-a trimis mingea în proprie poartă, încercând să respingă o minge centrată în careul FCSB-ului din banda stângă.

Joonas Tamm autogol uluitor în UTA - FCSB
Joonas Tamm și-a trimis mingea în proprie poartă, în duelul cu UTA / Captură Orangesport

Min 1. A început meciul de la Arad!

Echipele de start:

UTA (4-3-3): Kucher – Batha, Erico, Benga (cpt.), Abeid – Ubbink, Cascini, Roger – R. Pop, Milosevic, Otele
Rezerve: Balauru – P. Aton, Stahl, Cibi, Dobrescu, Postolachi, Hortencio Barbosa, Pașcalău, Keșeru
Antrenor: Laszlo Balint

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: –

Reclamă

Andrea Compagno este suspendat pentru duelul cu UTA, după cartonaşul galben primit uşor în FCSB – Petrolul 4-1. El va fi înlocuit chiar cu jucătorul venit de la Arad, pentru 1.7 milioane de euro, David Miculescu.

Sold-out la UTA – FCSB

Laszlo Balint a anunțat sold-out la meciul UTA – FCSB! Roș-albaștrii ar putea avea parte de o atmosferă ostilă la Arad. Se anunță o deplasare dificilă pentru vicecampioana României.

„Cred că va fi o atmosferă fantastică, am auzit că nu mai sunt bilete, este sold out. Suporterii vin să vadă un spectacol și m-aș bucura să văd un stadion roșu. Pentru noi, meciurile încep să devină vitale”, a spus Laszlo Balint, pentru fanatik.ro.

Pe cine a trimis FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA

Lucian Filip a fost trimis de FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA. Situația de la clubul patronat de Gigi Becali este din ce în ce mai incertă, la nivelul băncii tehnice.

Leo Strizu, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, și-a dat demisia după partida cu Petrolul. La ora actuală, vicecampioana nu are tehnician, ținând cont că Mihai Pintilii este suspendat.

În aceste condiții, FCSB a fost nevoită să apeleze la un „artificiu” la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad. Gigi Becali l-a trimis pe Lucian Filip, unul dintre preparatorii fizici ai FCSB-ului, în fața reporterilor.

UTA – FCSB LIVE TEXT. Lucian Filip va sta pe banca FCSB

(Reporter: Cum este această nouă postură pentru tine?). Da, este adevărat, e o postură nouă. Dar sunt un angajat al clubului, îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi echipa să câştige. Atmosfera este bună pentru că cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile.

În momentul de faţă toate lucrurile arată bine. În urmă cu trei luni multă lume îşi punea întrebări dacă vom prinde play-off-ul, în momentul acesta se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor, ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

Da, m-a luat prin surprindere (n.r. – demisia lui Leo Strizu), domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut când în momentul în care am semnat cu clubul. Îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul a demisionat, e clar că nu s-a mai simţit bine aici. Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezvolt acest lucru. Pot să spun că îi urez multă baftă în continuare”, a spus Lucian Filip, la conferința de presă.

UTA – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro!

Recomandări
  • UTA – FCSB LIVE TEXT
  • FCSB e la 7 puncte în spatele liderului Farul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și