Închide meniul

Basarab Panduru, surprins de salariul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Un salariu gras de tot”

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 11:55

Reclamă
Basarab Panduru, surprins de salariul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Un salariu gras de tot

Basarab Panduru, surprins de salariul lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Hepta

Basarab Panduru a fost surprins de salariul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fostul jucător al lui Dinamo a semnat cu liderul din Liga 1 şi va avea un salariu uriaş pentru fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 28 de ani va câştiga la FCSB 20.000 de euro pe lună, iar salariul său a stârnit multe reacţii.

Basarab Panduru, surprins de salariul lui Dorin Rotariu la FCSB

Basarab Panduru s-a numărat şi el printre cei care au fost surprinşi de salariul pe care Dorin Rotariu îl va încasa la FCSB. Fostul internaţional crede că Rotariu primeşte mult prea mulţi bani şi se întreabă ce sumă ar fi primit dacă ar fi semnat cu o echipă precum UTA:

„Mi se pare că i s-a dat un salariu gras rău de tot. Dacă se ducea la UTA pe 7.000 şi pe niciun leu la semnătură, era bine? (n.r. râde). Acolo ajungea dacă nu era FCSB-ul. Chiar mă întreb, dacă ajungea la UTA, oare ce salariu şi ce primă de instalare mai lua?

Nu poţi să crezi prea multe despre transferul ăsta. Vine la o echipă care joacă fotbal. Dacă ştii să joci fotbal, vei juca. Pare să fie frumos transferul, dar e o mare presiune pe el. Dacă nu rezistă, o va termina repede.

Reclamă

Vine în dreapta, dar cineva are o problemă acolo, fie Miculescu, fie Tavi Popescu, fie Băluţă, care nu prea şi-a găsit locul pe niciunde. Nu e nimeni care şi-a câştigat clar postul. Te baţi cu cineva care trebuie să joace, adică Tavi Popescu. Te baţi cu Miculescu care trebuia să joace pentru că s-au dat o grămadă de bani.

Deci Rotariu se bate cu încă 3 jucători, nu ştiu dacă îi va fi uşor. Are o tehnică peste medie, dar mi se părea lent înainte. Nu ştiu, să vedem, îşi joacă şi el cartea”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Despre salariul lui Dorin Rotariu a vorbit şi Nicolae Dică, fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor:

Reclamă 4 / 0/3

„A venit liber de contract. Dacă îi dădea 10.000 de euro şi 100.000 de euro la semnătură, nu tot acolo era?”, a spus şi Dică, potrivit sursei mai sus menţionate.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB

Odată cu revenirea lui Dorin Rotariu în prima ligă, Basarab Panduru a ținut să menționeze faptul că niciun fotbalist din campionatul intern nu s-ar putea impune la formații din campionatul Belgiei. De asemenea, fostul internațional l-a ironizat pe noul atacant de la FCSB și a menționat faptul că pentru Rotariu, Club Brugge a reprezentat o „FC Barcelona”.

„Pentru Rotariu, Brugge e FC Barcelona, aşa cum pentru altul Barcelona e Barcelona, aşa şi pentru Rotariu, Brugge e Barcelona. E uşor să joci la Brugge? Zi-mi un nume care pleacă acum şi e titular la Brugge.

Cu cine te baţi acolo? Era Noa Lang acolo, a plecat la PSV, te băteai cu ăla? Ce să te baţi cu ăla? Eu cred că nu e uşor. Eu nu cred că un jucător din campionatul României, de la o echipă de pe locul 5, 7, 8, cât vrei tu, poate merge să joace acum la Brugge. Nu cred că poţi, nici la Anderlecht, sunt jucători prea buni acolo.

Am văzut şi la Gent nişte jucători prin atac care dau câte 20 de goluri în fiecare sezon, te duci acolo şi te baţi cu ei. Cum să te baţi cu ei”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și