Închide meniul

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt: „Nu credeam niciodată că poate câștiga”

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 21:20

Reclamă
Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt: „Nu credeam niciodată că poate câștiga

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt. Campioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Farul s-a impus cu 1-0 la Sibiu, graţie golului marcat de Grameni, care a înscris la prima atingere a balonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi şi-a odihnit jucătorii înaintea returului cu Sheriff Tiraspol, singurul jucător care a fost introdus din primul minut la Sibiu, care a evoluat şi la Ovidiu, fiind Artean.

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt: „Nu credeam niciodată că poate câștiga”

Basarab Panduru a recunoscut că nu se aştepta ca Farul să câştige partida din prima etapă, după ce a văzut echipa de start a campioanei din sezonul trecut.

„Nu credeam. Mai ales că anul trecut a avut probleme mari cu echipa bună contra lui Hermannstadt, 0-0 la Constanța și 0-4 la Sibiu. Aici îl are pe Artean în primul 11, jucător care a jucat cu Sheriff. În rest, 5 jucători noi: Queiros, Vianna, Vînă, Dumitrache și Borgnino.

La începutul meciului, nu credeam niciodată că poate câștiga. Nu vedeam cine poate să marcheze. Mă gândeam doar la Sali și poate Borgnino, dar nu îl cunosc. Surpriză mare după părerea mea, dar au început excelent. Când joci în cuele europene, folosești echipa a doua și câștigi la Hermannstadt, părerea mea e că începi foarte bine”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, prima reacţie după Hermannstadt – Farul 0-1

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Hermannstadt – Farul, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. „Regele” a reuşit să câştige cu rezervele, la trei zile după ce a învins-o cu acelaşi rezultat pe Sheriff, în manşa tur a preliminariilor UEFA Champions League.

Hagi a făcut o schimbare de geniu în minutul 54 al partidei de la Sibiu. L-a înlocuit pe Fabio Vianna cu Constantin Grameni, iar mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a marcat la prima atingere de balon.

„Am câştigat. Anul trecut nici nu am marcat goluri. Am avut noroc, trebuie să recunoaştem. Prima repriză destul de slabă, a doua mai bine. Vrem, nu vrem, trebuie să facem faţă. Restul contează mai puţin, am venit să facem rezultat. Trebuie să facem faţă pe ambele fronturi. Acum ne aşteaptă meciul următor, nu avem timp să ne gândim prea mult. Să ne reunim la Bucureşti şi să plecam.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeţi, mi-am pierdut iar vocea. Dina e Dina, Dina e Boloni! E un mijlocaş foarte bun, care citeşte jocul foarte bine. Şi a făcut doar 5 antrenamente. Acum plec spre Bucureşti, 4 ore am timp să analizez. Vreţi să vă zic cum joc? Vă zic. Clar mă gândesc ca Larie să înceapă.

Uşor uşor unim grupul, unim vestiarul. E ceva nou pentru noi, dar sperăm să o ducem!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și