Închide meniul

Gică Hagi, reacţie savuroasă după Hermannstadt – Farul 0-1. Jucătorul care l-a cucerit: „E Boloni!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2023, 20:58

Reclamă
Gică Hagi, reacţie savuroasă după Hermannstadt – Farul 0-1. Jucătorul care l-a cucerit: „E Boloni!

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec

Gică Hagi, la finalul unui meci / Profimediaimages

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Hermannstadt – Farul, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. „Regele” a reuşit să câştige cu rezervele, la trei zile după ce a învins-o cu acelaşi rezultat pe Sheriff, în manşa tur a preliminariilor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a făcut o schimbare de geniu în minutul 54 al partidei de la Sibiu. L-a înlocuit pe Fabio Vianna cu Constantin Grameni, iar mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a marcat la prima atingere de balon.

Gică Hagi, prima reacţie după Hermannstadt – Farul 0-1

Am câştigat. Anul trecut nici nu am marcat goluri. Am avut noroc, trebuie să recunoaştem. Prima repriză destul de slabă, a doua mai bine. Vrem, nu vrem, trebuie să facem faţă. Restul contează mai puţin, am venit să facem rezultat. Trebuie să facem faţă pe ambele fronturi. Acum ne aşteaptă meciul următor, nu avem timp să ne gândim prea mult. Să ne reunim la Bucureşti şi să plecam.

Vedeţi, mi-am pierdut iar vocea. Dina e Dina, Dina e Boloni! E un mijlocaş foarte bun, care citeşte jocul foarte bine. Şi a făcut doar 5 antrenamente. Acum plec spre Bucureşti, 4 ore am timp să analizez. Vreţi să vă zic cum joc? Vă zic. Clar mă gândesc ca Larie să înceapă.

Uşor uşor unim grupul, unim vestiarul. E ceva nou pentru noi, dar sperăm să o ducem!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă

Farul, victorie în prima etapă din Liga 1

Pentru meciul de la Sibiu, Hagi a păstrat în echipa de start un singur jucător care a evoluat ca titular şi cu Sheriff, este vorba de Artean. Gazdele au fost cei care au avut prima ocazie mare, ea a venit însă târziu, în minutul 45+5, când Borgnino a şutat din careu,, pe lângă poartă.

În minutul 46, Daniel Paraschiv a intrat în careu şi l-a depăşit pe Buzbuchi, dar mingea trimisă spre poartă a fost respinsă de fundaşii constănţeni. În minutul 57, Farul a deschis scorul, prin nou intratul Grameni. Acesta a înscris cu un şut din careu, schimbând tabela. Hermannstadt a avut o nouă ocazie în minutul 65: lovitură de cap Daniel Paraschiv, respinsă de Buzbuchi în bară. Gabi Iancu a fost şi el singur cu Buzbuchi, în minutul 75, dar nu a reuşit să îl învingă pe acesta. Grameni i-a pasat apoi lui Rivaldinho, care l-a lobat pe Letica, dar balonul a căzut pe bara transversală, în minutul 79. Minutul 90 a adus o ocazie a lui Borgnino, care l-a driblat pe Letica, dar Găman a scos balonul care se ducea spre poartă.

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruţ – D. Iancu (Jipa 62), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 62) – S. Balaure (G. Iancu 73), D. Paraschiv (Ad. Petre 86), Neguţ (I. Petrescu 86). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu, Diogo Queiros, Gustavo Marins (Larie 54), Vianna (Grameni 54) – Doukoure (Bassong 20), Artean, Vînă – Borgnino, V. Dumitrache (Dussaut 64), Sali (Rivaldinho 54). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: D. Iancu 7, Biceanu 86, G. Iancu 90+1, Măldărăşanu 90+5 / Doukoure 2, Gustavo Marins 45, V. Dumitrache 60, D. Sîrbu 63, Vână 76, Bassong 77

Arbitri: Istvan Kovacs – George Florin Neacşu, Marius Badea – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Viorel Flueran – Cristina Trandafir

Observator: Nicolae Grigorescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și