Închide meniul

Basarab Panduru, uluit de ultima decizie a lui Gigi Becali: „De ce nu îl dai dacă nu îţi place de el?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2023, 0:12

Reclamă
Basarab Panduru, uluit de ultima decizie a lui Gigi Becali: „De ce nu îl dai dacă nu îţi place de el?

Gigi Becali e mulţumit de Elias Charalambous

Gigi Becali, patronul FCSB / Antena Sport

Basarab Panduru s-a declarat uluit de ultima decizie a lui Gigi Becali. Fostul internaţional român a spus că nu înţelege de ce Andrea Compagno nu a fost titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român a mai spus că dacă nu îi place de golgheterul italian, atunci ar trebui să îl vândă. Panduru nu a înţeles nici decizia din prima repriză de a-l folosi pe Octavian Popescu ca număr 9 şi susţine că Florinel Coman ar fi mai potrivit acolo.

Basarab Panduru, uluit de ultima decizie a lui Gigi Becali

„El vrea pe oricine (n.r – ca atacant central), numai pe Compagno nu, dar nu spunea acum ceva timp că are oferte pentru el? De ce nu îl dai dacă nu îţi place de el? Nu ştiu ce vrea să facă cu aşezarea asta. Dacă e Coman vârf, parcă ar mai avea logică. Nu îţi place Compagno şi vrei un jucător la un-doi, Coman ar fi bun, iar Tavi Popescu pe postul lui în stânga.

Acum ai impresia câteodată că vrea în mintea lui să facă un bine echipei şi jucătorilor, dar parcă lucrurile ies invers pentru toată lumea. Dorinţa asta de a-ţi pune amprenta cu orice preţ asupra echipei şi jucătorilor… habar n-am dacă e bine sau nu e bine. Deocamdată e bine? Mă refer la rezultate. Acum e foarte bine. Mai mult de atât ce vrei?”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou” în Ghencea

Partida dintre FCSB și CFR Cluj a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. După acest meci, vicecampioana condusă de Elias Charalambous se află pe primul loc în Liga 1, cu maximum de puncte după 4 etape disputate. Poziția secundă este ocupată de Universitatea Craiova, care se află la 3 puncte distanță de formația patronată de Gigi Becali. „Roș-albaștrii” le-au învins, pe rând, pe FC U Craiova 1948, Dinamo, Oțelul Galați și pe CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

„Cred că suntem pe drumul bun, trebuie să mergem înainte. E normal, muncim să fim titulari. Avem lotul mare, staff-ul tehnic face deciziile. Trebuie să fim profesionişti, oricât intrăm trebuie să dăm totul.

(Reporter: Te simţi apreciat?) E ciudat, dar nu mă gândesc la asta. Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine. E normal ca fiecare jucător să intre de la început, dar jucăm la fiecare trei zile. Poate se încearcă menajarea energiei. Cred că cel mai important e să fim pregătiţi şi să dăm totul.

CFR e o echipă foarte bună, cu antrenor foarte bun. Au schimbat mult de anul trecut. O să fie în lupta la titlu

Reclamă

Suporterii sunt foarte foarte frumoşi, a fost important să le facem cadou această victorie. Sunt foarte fericit că a fost golul meu. Victoria aduce victorii, trebuie să continuăm aşa.”, a spus Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și