Închide meniul

Basarab Panduru, verdict dur despre jucătorii intrați pe parcurs la FCSB în 2-2 cu Unirea Slobozia: „Au făcut în ciudă lui Gigi”

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 10:13

Reclamă
Basarab Panduru, verdict dur despre jucătorii intrați pe parcurs la FCSB în 2-2 cu Unirea Slobozia: Au făcut în ciudă lui Gigi”

Basarab Panduru, verdict dur despre jucătorii intrați pe parcurs la FCSB în 2-2 cu Unirea Slobozia

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a venit cu un verdict dur despre jucătorii intrați pe parcurs la FCSB în 2-2 cu Unirea Slobozia. Fostul internațional nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost încurcată de nou promovata antrenată de Adrian Mihalcea, în cadrul partidei de la Clinceni. Roș-albaștrii au pierdut victoria după golul de senzație marcat de tânărul Dorobanțu, la debutul în Liga 1.

Basarab Panduru, verdict dur despre jucătorii intrați pe parcurs la FCSB în 2-2 cu Unirea Slobozia

Pe parcursul partidei, campioana României a făcut 5 schimbări, în speranța de a întoarce soarta duelului. Totuși, jucătorii intrați pe parcurs nu s-au evidențiat în vreun fel.

Basarab Panduru a remarcat acest lucru și este de părere că jucătorii roș-albaștrilor au jucat slab în mod intenționat.

„Eu m-aş fi aşteptat ca Charalambous să ne explice de ce a făcut schimbările. Probabil că îl lasă pe Gigi să explice cu schimbările. Probabil că au făcut în ciuda lui Gigi. ‘A, ne ţii pe bancă, rezerve, lasă că îţi arătăm noi’.Edjouma, slab, Miculescu nu s-a văzut, Băluţă la fel.

Reclamă
Reclamă 4

Creţu s-a văzut, dar când dă centrarea Gele. La 2-1, facem ca anul trecut noi, ţinem de rezultat, intră Baba ca să închidem. Toţi care au intrat parcă au făcut în ciudă, nimic n-au adus bun!”, a spus Basarab Panduru, la primasport.ro.

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Antrenorul nou promovatei care a produs surpriza în primele două etape ale sezonului de Liga 1 a vorbit despre duelul cu echipa lui Gigi Becali.

Unirea Slobozia a reușit să obțină 4 puncte de la duelurile cu Farul și FCSB, din primele două etape ale sezonului. Mihalcea l-a învins pe Gică Hagi cu scorul de 1-0, în timp ce la partida cu FCSB a obținut un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Reclamă

După meciul cu FCSB, de la Clinceni, Adrian Mihalcea a explicat faptul că jucătorii săi joacă fără presiune, dat fiind faptul că nu au nimic de pierdut.

De asemenea, acesta a vorbit și despre golul lui Dorobanțu, care a uimit pe toată lumea la debutul în Liga 1. Tânărul jucător a restabilit egalitatea, în minutul 90 al meciului cu FCSB, cu o execuție de senzație.

„Am avut tăria sa revenim. Am reuşit şi în prima şi în a doua sa spargem defensiva lor şi sa ne creăm câteva ocazii. Ăsta e stilul nostru de joc, aşa vom juca. Ştiţi care e problema, noi nu avem de pierdut nimic, doar de câştigat.

Meciurile împotriva acestor echipei sunt bonus pentru noi dacă reuşim să luăm ceva e bonus. De asta am jucat aşa şi am dat goluri fantastice. Al doilea gol a fost foarte frumos, nici ei nu ştiu înainte de meci cine va juca de asta au şi reacţia asta pozitivă pe teren”, a spus Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu FCSB.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc ouăle

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și