Închide meniul

Basarab Panduru, verdict dur pentru rivalele FCSB-ului: „Nu le văd capabile”. Mesaj direct despre lupta pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 17:25

Reclamă
Basarab Panduru, verdict dur pentru rivalele FCSB-ului: Nu le văd capabile”. Mesaj direct despre lupta pentru titlu

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru rivalele FCSB-ului

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru rivalele FCSB-ului. Fostul internațional este de părere că nicio echipă din Liga 1 nu îi mai poate „sufla” titlul actualei vicecampioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa patronată de Gigi Becali este pe primul loc în Liga 1, cu 47 de puncte după partidele disputate. Roș-albaștrii sunt la 11 puncte distanță de poziția a 2-a, care este ocupată de CFR Cluj.

Basarab Panduru, verdict dur pentru rivalele FCSB-ului. Echipa lui Becali, favorita fostului internațional

Fostul jucător este de părere că echipa lui Gigi Becali nu mai poate pierde titlul. Basarab Panduru și-a motivat argumentul și a menționat faptul că nu vede nicio echipă din Liga 1 drept capabilă să lege o serie de victorii la rând.

Totuși, acesta a menționat că nu știe ce sa va întâmpla la CFR Cluj, odată cu numirea lui Adrian Mutu pe banca fostei campioane a României.

”(n.r. Acum patru ani ai spus cât timp o să fie play-off, play-out, FCSB nu va câștiga campionatul) Da, dar cum să mai piardă acuma? Dacă intră cu punctele astea. În momentul ăsta nu le văd pe celelalte capabile. Acum nu ştiu ce se întâmplă cu venirea lui Mutu.

Reclamă

Nu îmi arată că sunt constante, cine poate lega 3-4 victorii la rând este doar FCSB în momentul ăsta. Ţie ţi se pare că e una capabilă să lege 3 victorii la rând?”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Gigi Becali

Patronul de la FCSB a spus că problema câştigării titlului este rezolvată. Şi „Eroul de la Sevilla” e de părere că FCSB are şanse uriaşe să fie campioană.

Ca şi Becali, Duckadam crede că FCSB nu mai poate pierde titlul. Echipa lui Charalambous are un avans de 11 puncte faţă de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că se aştepta nimeni. Cred că anul acesta, doar dacă FCSB-ul nu se prezintă la 2-3 meciuri, au şanse ceilalţi să mai câştige campionatul. Anul acesta cred că o să fie al FCSB-ului. Am văzut că este un joc de echipă. Jucătorii nu sunt atât de individualişti şi, atunci, merge jocul. Nu cred că le va pune cineva probleme”, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Duckadam nu crede că Florinel Coman şi Darius Olaru vor pleca în această iarnă de la FCSB.

„Cu siguranţă, ar slăbi echipa dacă ar pleca. Eu nu cred că vor pleca în această iarnă”, a mai spus Duckadam.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și