Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Gigi Becali: „Doar dacă FCSB nu se prezintă la 2-3 meciuri, ceilalţi au şanse la titlu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 23:41

Reclamă

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a spus că problema câştigării titlului este rezolvată. Şi „Eroul de la Sevilla” e de părere că FCSB are şanse uriaşe să fie campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Becali, Duckadam crede că FCSB nu mai poate pierde titlul. Echipa lui Charalambous are un avans de 11 puncte faţă de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi Rapid.

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Gigi Becali

Nu cred că se aştepta nimeni. Cred că anul acesta, doar dacă FCSB-ul nu se prezintă la 2-3 meciuri, au şanse ceilalţi să mai câştige campionatul. Anul acesta cred că o să fie al FCSB-ului. Am văzut că este un joc de echipă. Jucătorii nu sunt atât de individualişti şi, atunci, merge jocul. Nu cred că le va pune cineva probleme„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Duckadam nu crede că Florinel Coman şi Darius Olaru vor pleca în această iarnă de la FCSB.

„Cu siguranţă, ar slăbi echipa dacă ar pleca. Eu nu cred că vor pleca în această iarnă„, a mai spus Duckadam.

Reclamă

Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu

Gigi Becali are de ce să fie euforic şi să pregătească sărbătoarea de titlu după meciul FCSB – UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au început ca din tun anul 2024 şi au stabilit un record cu care bagă frica în rivalele din Liga 1.

FCSB a înregistrat a treia victorie la rând în campionat şi de fiecare dată a înscris cel puţin trei goluri. Vicecampioana României a ajuns astfel la 47 de puncte şi a profitat de eşecul surprinzător suferit de CFR Cluj. Jucătorii lui Elias Charalambous au înregistrat o performanţă fără precedent de la implementarea noului sistem competiţional.

Darius Olaru a înscris un hat-trick de senzaţie împotriva trupei lui Mircea Rednic, primul din carieră. Căpitanul FCSB-ului a demonstrat că este într-o formă de zile mari şi le-a aprins imaginaţia fanilor şi patronului. Din 2015 nu a mai câştigat FCSB titlul în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, echipa lui Gigi Becali a stabilit un nou record. Niciodată după introducerea sistemului cu play-off şi play-out nu a mai fost o diferenţă atât de mare între prima şi a doua clasată, după 22 de etape. FCSB are acum 11 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Rapid, situaţie fără precedent.

Precedentul record data din sezonul 2021-2022, când CFR Cluj avea cu 10 puncte mai mult decât FCSB. Ardelenii terminau sezonul regulat cu 14 puncte avans şi câştigau titlul cu o etapă înainte de finalul play-off-ului.

Roş-albaştrii nu au mai fost pe primul loc, după 22 de etape, din ediţia 2020-2021. Au avut atunci un avans minim faţă de CFR Cluj. Gruparea din Gruia a recuperat incredibil în play-off şi a câştigat trofeul fără emoţii.

Cum arată acum clasamentul Ligii 1:

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și