Închide meniul

„Bat FCSB şi mă distrez la Cluj!” Valeriu Iftime îl ameninţă pe „prietenul” Gigi Becali înainte de FCSB – FC Botoşani

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 17:25

Reclamă
„Bat FCSB şi mă distrez la Cluj! Valeriu Iftime îl ameninţă pe „prietenul Gigi Becali înainte de FCSB – FC Botoşani

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali şi Valeriu Iftime / Colaj Hepta/AS.ro

Valeriu Iftime îl ameninţă pe „prietenul” Gigi Becali înainte de meciul FCSB – FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Chiar dacă echipa lui este pe ultimul loc în clasament, patronul moldovenilor anunţă că este pregătit să încurce liderul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani are o singură înfrângere în 2024. Jucătorii lui Bogdan Andone au fost la un pas câştige chiar şi împotriva Universităţii Craiova, dar au primit gol de la Koljic în minutul 90+5. Confruntarea de la Botoşani s-a terminat 2-2.

Valeriu Iftime îl ameninţă pe „prietenul” Gigi Becali înainte de FCSB – FC Botoşani

Iftime s-a amuzat în momentul în care a fost întrebat dacă va produce surpriza şi cu FCSB. A avut un discurs savuros.

După ce a venit Bogdan (n.r. – Andone, antrenorul) și a început să-mi spună cam care sunt găurile noastre, și având în vedere cum jucăm acum, eu.. zic că putem! Dar nu e ușor, trebuie să câștigăm puncte iar în play-out să jucăm bine.

Mai avem 4 meciuri, luăm 12 puncte. Bat Steaua (n.r. FCSB), bat Sepsi, mă distrez la Cluj, apoi vine acasă Viitorul. Vă dați seama ce de puncte fac? Dacă începeam campionatul cu echipa asta, jur că mă băteam la play-off! Cu echipa de acum. În vară a fost dezastru mare„, a declarat Valeriu Iftime la digisport.ro.

Reclamă

Totuşi, conducătorul ultimei clasate din Liga 1 asigură că va fi o misiune aproape imposibilă să câştige pe Arena Naţională.

Șanse mici. Dacă mă iau după palmares, nici n-aș merge să joc. Dar eu cred în frumusețea acestui sport. Când nu te aștepți se poate întâmpla o minune. Așa că visez la fiecare joc cu FCSB că pot câștiga, apoi mă trezesc a doua zi și mă tot scarpin la ochi, să văd dacă e noapte și trebuie să mai visez o dată.

Nu, eu cred că putem. Echipa e bună acum, solidă. Trebuie să ne apărăm bine, avem pregătire fizică bună. Avem jucători talentați la mijloc și în față, pot da gol„, a mai spus patronul lui FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2021 nu a mai reuşit FC Botoşani să o încurce pe FCSB. A smuls atunci o remiză albă! Cinci victorii la rând are echipa lui Gigi Becali în faţa moldovenilor.

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie” după o nouă victorie a Rapidului

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie” după meciul Rapidului cu Hermannstadt. Finanţatorul sibienilor, Mihai Rotar, a spus că are o relaţie bună cu Gigi Becali.

Gigi Becali a vorbit despre „omenie” după ce Rapid a obţinut a 5-a victorie consecutivă din 2024. Mihai Rotar crede că patronul de la FCSB nu s-a referit la echipa sa.

Cu cine să facem blat? Păi n-am făcut blat în viața noastră și n-o să facem cu nimeni. Știți că domnul Becali mai glumește. Avem o relație de prietenie cu domnul Becali, îl cunoaștem, mai glumește… am vorbit de dimineață cu el.

Acum nu înseamnă că, dacă la Hermannstadt sunt Măldărășanu, Coman, Perjă… oamenii ăia sunt plătiți de Hermannstadt, au prime să ajungă în play-off, prime destul de mari. E visul lui Măldă și al clubului să ajungem în play-off”, a spus finanţatorul celor de la Hermannastadt, Mihai Rotar, comform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și