Închide meniul

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie” după o nouă victorie a Rapidului: „El mai glumeşte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 10:57

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie după o nouă victorie a Rapidului: „El mai glumeşte!

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre "omenie" după o nouă victorie a Rapidului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie” după meciul Rapidului cu Hermannstadt. Finanţatorul sibienilor, Mihai Rotar, a spus că are o relaţie bună cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vorbit despre „omenie” după ce Rapid a obţinut a 5-a victorie consecutivă din 2024. Mihai Rotar crede că patronul de la FCSB nu s-a referit la echipa sa.

Replică pentru Gigi Becali, după ce a vorbit despre „omenie” după meciul Rapidului cu Hermannstadt

„Cu cine să facem blat? Păi n-am făcut blat în viața noastră și n-o să facem cu nimeni. Știți că domnul Becali mai glumește. Avem o relație de prietenie cu domnul Becali, îl cunoaștem, mai glumește… am vorbit de dimineață cu el.

Acum nu înseamnă că, dacă la Hermannstadt sunt Măldărășanu, Coman, Perjă… oamenii ăia sunt plătiți de Hermannstadt, au prime să ajungă în play-off, prime destul de mari. E visul lui Măldă și al clubului să ajungem în play-off”, a spus finanţatorul celor de la Hermannastadt, Mihai Rotar, comform sport.ro.

Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului: „Sepsi, Mititelu şi Oţelul nu mai fac ‘omenie’!”

Gigi Becali a lansat o serie de ironii pentru parcursul perfect al Rapidului din 2024. Becali a adus din nou în discuţie conceptul de „omenie” în fotbalul românesc.

Reclamă

Gigi Becali a spus că nu îi mai vrea pe cei de la Hermannstadt în playoff şi că îi preferă pe cei de la Sepsi, Otelul sau chiar Craiova lui Adrian Mititelu în playoff.

„Nu cinci victorii că… nu are rost acum. Cinci victorii, alea trei puncte cu Mititelu cu prostii, cu Dinamo tot aşa, cu alţii tot aşa. Nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Eu nu interprezez. Mulţi au vorbit de omenie. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Eu râd când zic ei că e omenie. Eu nu cred în astea. Eu văd 7 puncte. FCSB, lider detaşat. Ce, 4 puncte nu sunt de ajuns? (n.r. după înjumătăţire).

Noi jucăm ultimele două etape cu locul 5 şi locul 6. Eu vreau cu Mititelu, că nu face omenie. Nici Oţelul nu face omenie, nici Sepsi nu face. La Sepsi au demonstrat oamenii că nu fac omenie. Nu îi mai vreau pe cei de la Hermannastadt în playoff„, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și