Închide meniul

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB! ”M-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină”

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 9:04

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB! ”M-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină”

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB

Billel Omrani, la prezentarea la FCSB / Antena Sport

  • Billel Omrani are un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB. Cel puțin așa susține Neluțu Varga, cel care anunță că atacantul l-ar fi sunat în mai multe rânduri pentru o revenire neașteptată la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga a refuzat transferul, chiar dacă Omrani l-a sunat direct, evitând alți oameni din conducerea campioanei. Omul cu banii de la Cluj i-a reproșat suma mare cerută în primăvara acestui an pentru prelungirea contractului.

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB

”Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a spus Varga, citat de sport.ro.

Reclamă

Între timp, Omrani l-a convins pe Gigi Becali și, chiar dacă are un număr important de kilograme în plus, a ajuns la FCSB, acolo unde va fi plătit regește, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună, la care adăugăm prima de instalare de 200.000 de euro.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă

Billel Omrani s-a pus deja pe treabă și i-a promis lui Nicolae Dică faptul că la finalul pauzei pentru meciurile naționalei, va avea maximum 90 de kilograme. Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Atacantul a fost transferat în umră cu o săptămână, după ce rămăsese liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Reclamă

”Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB, 2-1.

Bilel Omrani nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 15 mai. La vremea respectivă, atacantul era introdu în teren în minutul 60 al meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani, transferul de titlu făcut de Gigi Becali la FCSB. Fostul preşedinte al LPF nu l-a menajat pe atacantul de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră.

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”