Închide meniul

Billel Omrani poate reveni în Liga 1, după ce a plecat de la FCSB. Trădarea uriaşă pe care o poate face

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 21:54

Reclamă
Billel Omrani poate reveni în Liga 1, după ce a plecat de la FCSB. Trădarea uriaşă pe care o poate face

Billel Omrani poate reveni în Liga 1

Hepta

Billel Omrani poate reveni în Liga 1, după ce a plecat de la FCSB. Atacantul a fost propus celor de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani poate reveni în Liga 1 şi poate deveni subiectul unei „trădări uriaşe”. Omrani a fost propus celor de la Universitatea Cluj, marea rivală a celor de la CFR Cluj, echipă cu care Omrani a câştigat 5 titluri de campion.

Billel Omrani poate reveni în Liga 1, după ce a plecat de la FCSB

După ce a devenit liber de contract, Billel Omrani aşteaptă o ofertă din străinătate, dar nu ar refuza o revenire în Liga 1. Conform gsp.ro, Omrani va începe negocierile cu cei de la Universitatea Cluj.

Bilel Omrani s-a despărțit în această vară de FCSB, după ce nu a confirmat în tricoul vicecampioanei. În 22 de partide jucate pentru echipa lui Gigi Becali a reușit două goluri și două pase decisive.

În cariera sa, atacantul francez a mai evoluat pentru Olympique Marseille, Athletic Club Arlesien și CFR Cluj. În prezent este cotat la 850.000 de euro.

Reclamă

Universitatea Cluj a mai transferat un jucător care a jucat la CFR Cluj

Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj. În vârstă de 31 de ani, mijlocaşul este al treilea jucător din ultimul an care ajunge la „şepcile roşii” după ce a trecut şi pe la CFR Cluj.

Universitatea Cluj are o vară activă pe piaţa transferurilor. Bordeianu este al şaselea jucător adus în această perioadă de mercato care va evolua pe Cluj Arena sezonul viitor.

„Sunt fericit că am semnat cu ”U”, o echipă de tradiție în fotbalul românesc și cu suporteri minunați. Îmi doresc ca în sezonul care urmează să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Mihai Bordeianu, pentru site-ul oficial al celor de la Universitatea Cluj.

Mihai Bordeianu a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2018, atunci când a fost cumpărat de la FC Botoşani pentru suma de 200.000 de euro. În octombrie 2020, el a fost vândut la Al-Qadsiah din Arabia Saudită, pentru suma de 1,2 milioane de euro. În ferbuarie 2021, el a revenit în Gruia sub formă de împrumut, după care a redevenit jucătorul fostei campioane în august 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Mihai Bordeianu are în palmares cinci titluri de campion şi două Supercupe ale României. De asemenea, el are şi patru convocări la echipa naţională a României. În ultimul sezon, el a evoluat în 24 de meciuri pentru CFR Cluj şi a oferit două pase de gol. El este al treilea jucător care schimbă echipa din Cluj în ultimul an, după Alex Chipciu şi Ze Gomez.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și