Închide meniul

Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj, rivala celor de la CFR

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 17:05

Reclamă
Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj, rivala celor de la CFR

Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj

Mihai Bordeianu, în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj / ProfiMedia

Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj. În vârstă de 31 de ani, mijlocaşul este al treilea jucător din ultimul an care ajunge la „şepcile roşii” după ce a trecut şi pe la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj are o vară activă pe piaţa transferurilor. Bordeianu este al şaselea jucător adus în această perioadă de mercato care va evolua pe Cluj Arena sezonul viitor.

Mihai Bordeianu a semnat cu Universitatea Cluj, rivala celor de la CFR

Adus liber de contract, Bordeianu a fost prezentat în cursul zilei de luni de Universitatea Cluj.

„Sunt fericit că am semnat cu ”U”, o echipă de tradiție în fotbalul românesc și cu suporteri minunați. Îmi doresc ca în sezonul care urmează să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Mihai Bordeianu, pentru site-ul oficial al celor de la Universitatea Cluj.

Mihai Bordeianu a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2018, atunci când a fost cumpărat de la FC Botoşani pentru suma de 200.000 de euro. În octombrie 2020, el a fost vândut la Al-Qadsiah din Arabia Saudită, pentru suma de 1,2 milioane de euro. În ferbuarie 2021, el a revenit în Gruia sub formă de împrumut, după care a redevenit jucătorul fostei campioane în august 2021.

Reclamă

Mihai Bordeianu are în palmares cinci titluri de campion şi două Supercupe ale României. De asemenea, el are şi patru convocări la echipa naţională a României. În ultimul sezon, el a evoluat în 24 de meciuri pentru CFR Cluj şi a oferit două pase de gol. El este al treilea jucător care schimbă echipa din Cluj în ultimul an, după Alex Chipciu şi Ze Gomez.

Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu vor evolua la Universitatea Cluj în noul sezon

Ianis Stoica va juca şi în acest sezon la U Cluj. FCSB şi „şepcile roşii” s-au înţeles în ceea ce priveşte prelungirea împrumutului atacantului de 20 de ani.

Ianis Stoica a mai fost împrumutat de FCSB la U Cluj în prima jumătate a acestui an. Din această vară, el va evolua la finalista Cupei României sub comanda lui Toni Petrea, fostul său antrenor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Ianis Stoica, Ovidiu Perianu va juca şi el la U Cluj în sezonul următor. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la echipa antrenată de Toni Petrea.

Toni Petrea l-a pregătit sezonul trecut pe Ovidiu Perianu la Chindia. Echipa din Târgovişte a retrogradat. Acum fostul antrenor al FCSB-ului îl va antrena la U Cluj pe Perianu.

În afară de partea a doua a sezonului trecut, atunci când l-a antrenat la Chindia, Toni Petrea l-a pregătit pe Ovidiu Perianu şi la FCSB.

U Cluj i-a mai transferat în această vară pe Daniel Popa, Doru Popadiuc şi Bogdan Mitrea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și