Închide meniul

Billel Omrani va fi titular la FCSB! Anunţul făcut de un fost antrenor al francezului: „Va fi un om de bază”

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 13:17

Reclamă
Billel Omrani va fi titular la FCSB! Anunţul făcut de un fost antrenor al francezului: „Va fi un om de bază

Billel Omrani va fi titular la FCSB!

Billel Omrani, în tricoul campioanei CFR Cluj / Hepta

Billel Omrani va fi titular la FCSB! Anunţul e făcut de fostul său antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuţă. Nicolae Dică ar putea fi nevoit chiar să schimbe sistemul pentru a-i face locul francezului de 29 de ani în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a ademenit pe Omrani cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Un alt motiv pentru care să credem că Becali va forţa folosirea atacantului cotat la 1.6 milioane de euro.

Billel Omrani va fi titular la FCSB

„Billel Omrani va face față la FCSB! Sunt convins de asta, îl cunosc bine. 100% va fi titular acolo, un om de bază pentru ei. Eu cred că l-au adus pentru postul de atacant central, dar el poate să joace pe orice post din ofensivă și acesta este un mare avantaj, atât pentru el, cât și pentru FCSB”, a spus Miriuţă, citat de prosport.ro.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a mai ofertat oficial.

În această vară, Omrani a cerut un salariu de 600.000 de euro pe an. Becali dorea să îi ofere 480.000 de euro pe an. Acesta a fost şi motivul pentru care Omrani nu a mai ajuns la FCSB, din prima încercare.

Reclamă

Cum va arăta atacul FCSB după transferul lui Billel Omrani

Cel mai probabil, Dică va fi nevoit să schimbe sistemul şi să joace cu doi atacanţi, ţinând cont că Becali a plătit 1.5 milioane de euro pe Andrea Compagno, alt jucător pe care îl va cere în primul 11.

„Nu știu ce a făcut Omrani în ultimele luni, avea tendințe de pufoșenie. Vine la o echipă care a început de ceva vreme campionatul, a avut și multe meciuri în cupele europene. Nu știu cum va fi din punct de vedere fizic. Nu îl mai au și pe Neubert, dar fotbal știe. Putem spune că Omrani e fotbalist.

Va trebui să îi găsească loc lui Omrani în echipă. O să-i dea ordin patronul lui Dică: ‘Joci cu două vârfuri!’. La ce salariu îi dă lui Omrani, e ca și cum l-a cumpărat. Este foarte mare aglomerație în zona de atac, în schimb unde este fundația, mai nimic”, a spus Răchită, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Billel Omrani, criticat de Basarab Panduru

„E un transfer surprinzător pentru mine. Cred că a avut nevoie de o vacanţă, pe care şi-a luat-o. A cerut o grămadă de bani, 40, 50 de mii pe lună. Nu-i primeşte, după care pleacă. Un jucător ca Omrani, care în campionatul nostru a arătat destul de bine, îşi găseşte o echipă.

Se întoarce pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură. Atunci, mă întreb, niciun club din lumea asta să nu-ţi dea 20.000 de euro pe lună? Mi se pare incredibil. Cum ai ajuns aşa, să nu primeşte 20.000 pe lună jucător liber? Şi, mai ales, ce accepţi, să vii în probe un an? După care îţi fac contract pe mai mult„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și