Închide meniul

Billel Omrani, la baza FCSB după ce a bătut palma cu Gigi Becali. Prima imagine cu noul atacant al lui Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 20:10

Billel Omrani, la baza FCSB după ce a bătut palma cu Gigi Becali. Prima imagine cu noul atacant al lui Nicolae Dică

Billel Omrani, la baza FCSB după ce a bătut palma cu Gigi Becali

Billel Omrani semnează cu FCSB / Profimediaimages

Billel Omrani a ajuns la baza din Berceni a lui FCSB, după ce a bătut palma cu Gigi Becali. Atacantul francez de 29 de ani va juca la vicecampioana Ligii 1, după ce a luat titlul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, a făcut prima imagine cu noul atacant al lui Nicolae Dică. Totul după ce patronul roş-albaştrilor a anunţat că va semna un contract valabil pe o perioadă de un sezon. Clubul are opţiunea de a prelungi înţelegrea cu încă doi ani.

Billel Omrani, la baza FCSB după ce a bătut palma cu Gigi Becali

Agentul lui Omrani a postat fotografia pe contul său de Instagram. În spatele său şi al atacantului care a fost antrenat de Dan Petrescu se vede sigla FCSB. Gigi Becali a anunţat că Omrani mai are nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a fi în cea mai bună formă. Pentru moment, are aproximativ 7 kilograme în plus!

Billel Omrani
Billel Omrani, alături de impresarul său Florin Vulturar

Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu Billel Omrani. La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Omul de afaceri nu s-a ferit şi a anunţat ce i-a spus lui Billel Omrani. A făcut public şi salariul pe care îl va încasa atacantul care a jucat din 2016 şi până în acest an la CFR Cluj. Dan Petrescu îl aştepta înapoi în Gruia!

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’.

A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea

Gigi Becali este de neclintit în ceea ce priveşte preţul lui Andrei Cordea. Becali cere 10 milioane de euro. Arabii i-au oferit lui Gigi Becali doar 3 milioane de euro.

Dacă îmi dau 10 milioane de euro îl dau. Nu dau eu jucători pe un milion sau două. Eu cu 10 milioane de euro dau. Ei au făcut ofertă de 3. Eu am cerut 10 milioane de euro şi gata. Să fie sănătoşi!„, a spus Gigi Becali pentru www.AS.ro.

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Andrei Cordea a reuşit în West Ham – FCSB al cincilea gol pentru echipa roş-albastră, în toate competiţiile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și