Închide meniul

Boban Nikolov a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de club. A făcut deja primul antrenament cu roş-albaştrii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 13:22

Boban Nikolov a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de club. A făcut deja primul antrenament cu roş-albaştrii

Boban Nikolov a semnat cu FCSB

Boban Nikolov a semnat cu FCSB / www.fcsb.ro

Boban Nikolov a semnat cu FCSB. Clubul din Berceni a anunţat că mijlocaşul de 28 de ani a susţinut deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bine ai venit, Boban Nikolov! Mijlocașul macedonean în vârstă de 28 de ani a semnat deja contractul și a efectuat primul antrenament sub comanda staff-ului tehnic condus de Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Boban Nikolov a semnat cu FCSB

Boban Nikolov este un mijlocaș născut la 28 iulie 1994, în Stip, Macedonia de Nord. A început fotbalul la Bregalnica Stip și în 2010 a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Începând cu 2012, a evoluat pentru FC Viitorul (actuala Farul Constanța), pentru care a adunat 40 de meciuri și două goluri până în 2015, când s-a transferat la Vardar Skopje. Pentru macedoneni a jucat aproape trei sezoane, a bifat 78 de meciuri, 11 goluri și 11 pase de gol.

A urmat transferul la MOL Fehervar FC (fostă Videoton FC), pentru care a evoluat în 106 partide (în toate competițiile), a marcat 11 goluri și a oferit 5 assist-uri. În ianuarie 2021 a ajuns la U.S. Lecce, pentru care a jucat în 15 partide de Serie B și a oferit o pasă de gol. În vara anului trecut a ajuns la FC Sheriff, pentru care a jucat de 22 de ori și a înscris de 4 ori (o dată în grupele UEFA Champions League). De asemenea, a evoluat de 42 de ori pentru echipa națională a Macedoniei de Nord și a înscris de trei ori. Are în palmares 2 titluri ale Macedoniei, un titlu al Ungariei, un titlu al Moldovei, o Cupă a Moldovei și o Cupă a Ungariei”, a anunțat FCSB.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că a bătut palma cu mijlocaşul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Reclamă

„L-am luat pe Nikolov, dar el se califică la locul de muncă. Adică un an, plus doi ani. Vrei la FCSB, e regulamentar, îţi fac pe un an şi dacă mai vreau, apoi încă patru ani. La FCSB doar dacă ştii să şlefuieşti şaiba.

Să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra. Edjouma şi Olaru se încadrează. Vreau unul mai mobil, mai plimbăreţ, gen Bauza.

Eu de exemplu l-am întrebat pe Tănase. Mi-a zis că e gen Oaidă, dar puţin mai bun. A spus că e recuperator, dar nu o pierde. Adică el recuperează, dar pasează. Asta vreau, să nu pierzi mingea„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și