Închide meniul

Bogdan Andone, acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Mi-au zis jucătorii la pauză să îi scot!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 23:10

Reclamă
Bogdan Andone, acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2: „Mi-au zis jucătorii la pauză să îi scot!

Bogdan Andone, acuzaţii grave după FCSB - FC Botoşani 3-2:

Bogdan Andone, la interviul pentru AntenaSport

Bogdan Andone a lansat acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2. Antrenorul celor de la FC Botoşani a spus că jucătorii săi i-au transmis la pauză să îi scoată din teren pentru se temeau că vor fi eliminaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă discursul dur la adresa arbitrajului, Bogdan Andone s-a dezlănţuit şi la adresa jucătorilor săi. Antrenorul le-a transmis că dacă nu se trezesc la timp, vor fi daţi afară. Mai mult, acesta a spus că etapa următoare este dispus să intre pe teren pentru a le arăta jucătorilor cum să facă marcaj.

Bogdan Andone, acuzaţii grave după FCSB – FC Botoşani 3-2

„Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluiT. Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene…

Reclamă

Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB. Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro, după FCSB – FC Botoşani 3-2.

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Charalambous

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

Reclamă 4 / 0/3

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Liga 1, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 21 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și