Închide meniul

Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei! Imagini emoționante din Liga 1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 18:58

Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei! Imagini emoționante din Liga 1

Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei

Bogdan Andone / Captură Prima Sport

Bogdan Andone a fost surprins în lacrimi, după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei. Echipa patronată de Valeriu Iftime a obținut 3 puncte importante și speră la salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași s-a încheiat cu scorul de 2-1. Gazdele au revenit de la 0-1, în duelul care a contat pentru etapa cu numărul 2 din playout.

Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei

După fluierul final al duelului de la Botoșani, Bogdan Andone s-a pus în genunchi, cu mâinile la ochi și a izbucnit în plâns, având în vedere faptul că echipa sa nu a mai câștigat niciun meci oficial din luna decembrie.

Bogdan Andone / Captură Prima Sport

La interviul de la finalul meciului, Andone a spus că jucătorii săi merită lăudați pentru că au dat dovadă de mare caracter și personalitate.

”Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost în număr mare alături de noi. Au împins echipa din spate. Vreau să îi felicit pe jucători pentru cum au abordat echipa. Am făcut o partidă bună spre foarte bună.

Reclamă

Au dat dovadă de mare caracter și personalitate. Merită felicitați din drum. Nu e simplu să joci în situația și în poziția în care suntem noi. Eu zic că echipa a făcut partide bune. Ne-a lipsit rezultatul. Nu e ușor să fii egalat sau învins în prelungiri.

Eu știu cât muncesc și cât de dificil e. Mai sunt de jucat meciuri din etapă. E clar că avem nevoie și de jocul rezultatelor. Sper să avem șansă din punctul ăsta de vedere. Trebuie să arătăm ca astăzi în fiecare meci.”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro.

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo. Elevii lui Bogdan Andone au obținut 3 puncte importante și speră la salvarea de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre FC Botoșani și Poli Iași s-a încheiat cu scorul de 2-1. Echipa lui Valeriu Iftime a revenit de la 0-1 și a făcut un pas important în lupta din „zona roșie” a campionatului.

Cum arată clasamentul din playout, după Botoșani – Poli Iași 2-1:

7. U Cluj – 24 puncte
8. Hermannstadt – 23 puncte
9. UTA – 23 puncte
10. Petrolul – 21 puncte
11. Oțelul – 20 puncte
12. Voluntari – 17 puncte
13. Poli Iași – 17 puncte
14. FCU Craiova – 16 puncte
15. Dinamo – 15 puncte
16. Botoșani – 14 puncte

(POZIȚIILE COLORATE CU ROȘU DUC LA RETROGRADAREA DIRECTĂ ÎN LIGA A 2-A, ÎN TIMP CE POZIȚIILE COLORATE CU PORTOCALIU DUC LA BARAJUL DE PROMOVARE/MENȚINERE ÎN LIGA 1)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și