Închide meniul

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo! Cum arată clasamentul din playout

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 18:01

Reclamă
Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo! Cum arată clasamentul din playout

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo. Elevii lui Bogdan Andone speră la salvare.

FC Botoșani / Profimedia

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo. Elevii lui Bogdan Andone au obținut 3 puncte importante și speră la salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FC Botoșani și Poli Iași s-a încheiat cu scorul de 2-1. Echipa lui Valeriu Iftime a revenit de la 0-1 și a făcut un pas important în lupta din „zona roșie” a campionatului.

Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo

Cum arată clasamentul din playout, după Botoșani – Poli Iași 2-1:

7. U Cluj – 24 puncte
8. Hermannstadt – 23 puncte
9. UTA – 23 puncte
10. Petrolul – 21 puncte
11. Oțelul – 20 puncte
12. Voluntari – 17 puncte
13. Poli Iași – 17 puncte
14. FCU Craiova – 16 puncte
15. Dinamo – 15 puncte
16. Botoșani – 14 puncte

(POZIȚIILE COLORATE CU ROȘU DUC LA RETROGRADAREA DIRECTĂ ÎN LIGA A 2-A, ÎN TIMP CE POZIȚIILE COLORATE CU PORTOCALIU DUC LA BARAJUL DE PROMOVARE/MENȚINERE ÎN LIGA 1)

Reclamă

La partida de la Botoșani, Poli Iași a condus cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de Roman, în minutul 26. Gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75, notează news.ro.

FC Botoşani: Ducan – R. Benzar, Miron, Sadiku, Ţigănaşu – G. David (Mitrov ’46), I. Filip, Dican – Florescu (Mouaddib ’62), E. Lopez (Margiotta ’78), Ofosu (Ferreira ’84). Antrenor: Bogdan Andone.

Poli Iaşi: Lung – Martac (Todoroski ’46), F. Ilie, Samayoa, Ştefanovici (L. Mihai ’62) – A. Roman (Kabran ’82), Bordeianu (Saghiri ’70), Marchioni – Bettaieb, S. Buş (Ispas ’62), Allanzinho. Antrenor: Leo Grozavu.

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaşe galbene: Filip ’17, Sadiku ’57, Mitrov ’82 /

Arbitri: Viorel Nicuşor Flueran – George Florin Neacşu, Alexandru Filip – Robert Avram

Camera VAR: Sorin Costreie, Sebastian Eugen Gheorghe

Observatori: Vasile Bratu, Marin Barbu

Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Petrolul

Dennis Politic a transmis un mesaj de luptă, înainte de Dinamo – Petrolul. Mijlocaşul „câinilor” a transmis că lupta pentru evitarea retrogradării este una acerbă, însă s-a declarat convins că echipa sa poate ieşi victorioasă din aceasta.

Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul, în etapa a doua a play-out-ului. Partida se va disputa luni, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dennis Politic s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu Oţelul şi va putea evolua în duelul cu Petrolul. Acesta a transmis că duelul cu „lupii galbeni” va fi unul extrem de dificil.

Reclamă

„O să fie un meci foarte greu, la fel ca toate celelalte meciuri. E o echipă incomodă, mai sus decât noi în clasament, dar vom fi motivați să câștigăm meciul de luni seară. Decizia de a juca fără fani, a fost supărătoare, e incomodă, nu e o scuză, dar e un dezavantaj, o să încercăm să ne motivăm. Ne va fi greu, dar nu avem timp să ne plângem de milă.

Îmi doresc să vină copiii în număr cât mai mare, sper să ne susțină și să strige tare pentru noi. Pauza a fost bună, am muncit foarte mult, m-am antrenat cu echipa și a fost o săptămâna intensă, sper să punem în practică tot ce am lucrat.

Este o luptă acerbă, noi trebuie să ne concentrăm pe noi și să obținem cât mai multe victorii, să terminăm campionatul și să rămânem în prima ligă. Presiunea este una destul de mare, gestionarea emoțiilor va fi importantă, nejucând cu fani, experiența va conta, au mai fost colegi care au trecut prin situații similare. Avem jucători cu experiență pentru a ne putea salva”, a spus Politic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și