Închide meniul
VIDEO

Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 7:37

Reclamă
Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2

Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru

Bogdan Lobonţ şi Cristi Săpunaru - Colaj capturi orangesport.ro

Bogdan Lobonţ a fost lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru, la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2, partidă ce a adus încă un eşec pentru giuleşteni, ajunşi la 6 îngrângeri în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul pierdut în prelungiri cu oltenii lui Costel Gâlcă, nervii au fost întinşi la maximum în tabăra gazdelor. După ce Paul Iacob a sărit la bătaie cu un fan al feroviarilor, un alt moment teribil a avut loc pe teren.

Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru

Bogdan Lobonţ a ajuns pe gazon pentru a încerca să-i încurajeze pe elevii săi. Pe căpitanul Săpunaru l-a găsit întins pe teren. Când i-a întins mâna pentru a se ridica, veteranul l-a lăsat cu mâna întinsă.

Săpunaru s-a ridicat singur şi a rămas cu privirea în jos, în timp ce fostul portar a plecat uimit de gestul elevului său, care spune totul despre situaţia încordată de la echipa ajunsă pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de liderul FCSB.

Intră aici pentru a vedea momentul dintre Lobonţ şi Săpunaru!

Bogdan Lobonţ: „Săpunaru a dat mâna cu mine”

Lobonţ a susţinut la flash-interviu că Săpunaru ar fi dat mâna cu el. ”A dat și Cristi mâna cu mine. E normal, că e căpitanul Rapidului, suferă mult”.

Reclamă

„Aș vrea să cred că e un gest de oboseală al lui Săpunaru. Acum se poate întâmpla orice la nervi. Lobby încearcă să-i ridice de acolo, poate că nu era un moment potrivit să te duci la fiecare în momentul ăla. Dacă apreciez ceva la Bogdan Lobonț e că vrea să muncească și are energia aia, după aceea e altă discuție”, a comentat Florin Bratu, la digisport.ro.

Paul Iacob a sărit să îl bată pe un suporter

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Paul Iacob a sărit să îl bată pe un suporter imediat după fluierul final. La interviul de după meci, Paul Iacob a vorbit despre acel incident. El i-a cerut scuze suporterului.

„(n.r.: despre incidentul cu suporterul) Şi eu aş fi vrut să încep tot cu acel moment. Mi-am pierdut capul, vreau să îmi cer scuze acelui suporter şi suporterilor în general. Vreau, dacă se poate, să discut cu acel suporter şi să îmi cer scuze faţă în faţă.

Reclamă 4 / 0/3

Am reacționat la nervi și nu trebuia să fac asta. După partidă eram foarte încărcat, cineva din tribună m-a înjurat foarte urât. Eu m-am dus spre el și nu trebuia să fac asta. Chiar dacă erau supărări, s-au adunat multe și la noi. Atâtea nereușite și meciuri în care nu reușim să câștigăm…

E foarte greu și pentru noi. Tocmai d-aia spun că am greșit. Sper să apuc să discut cu acel suporter și să îmi cer scuze față în față”, a declarat Paul Iacob pentru după meci.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și