Închide meniul

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident

Publicat: 29 aprilie 2024, 22:57

Reclamă
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident

Scene halucinante după Rapid - Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter!

Paul Iacob, ţinut de Papeau, după incidentul cu suporterul / captura orangesport.ro

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Paul Iacob a sărit să îl bată pe un suporter imediat după fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La interviul de după meci, Paul Iacob a vorbit despre acel incident. El i-a cerut scuze suporterului.

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter!

(n.r.: despre incidentul cu suporterul) Şi eu aş fi vrut să încep tot cu acel moment. Mi-am pierdut capul, vreau să îmi cer scuze acelui suporter şi suporterilor în general.

Vreau, dacă se poate, să discut cu acel suporter şi să îmi cer scuze faţă în faţă.

Am reacționat la nervi și nu trebuia să fac asta. După partidă eram foarte încărcat, cineva din tribună m-a înjurat foarte urât. Eu m-am dus spre el și nu trebuia să fac asta. Chiar dacă erau supărări, s-au adunat multe și la noi. Atâtea nereușite și meciuri în care nu reușim să câștigăm…

Reclamă

E foarte greu și pentru noi. Tocmai d-aia spun că am greșit. Sper să apuc să discut cu acel suporter și să îmi cer scuze față în față”, a declarat Paul Iacob pentru digisport.ro după meci.

Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off!

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe locul 2 în Liga 1. Oltenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

De partea cealaltă, giuleştenii nu au încă nicio victorie în play-off. „Alb-vişiniii” au un bilanţ catastrofal de la terminarea sezonului regular: un singur egal şi 6 înfrângeri!

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: G. Ungureanu – Onea, P. Iacob, Săpunaru, Braun – Oaidă, Papeau, Kait – Krasniqi, Rrahmani, Funsho.
Rezerve: Drăghia, , Dr. Grigore, I. Cristea, Bădeascu, Hasani, Petrila, Emmers, C. Cîrjan, Burmaz, El Sawy.
Absenți Aioani, Hromada (accidentați)
Antrenor: Bogdan Lobonț

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Da Silva, Bancu – A. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, A. Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Cîmpanu, Ndong, Vlădoiu,, Mitriță, Koljic, Bană, Danciu, Mateiu, Houri, Soiri, Blesa, Badelj, Gașpăr
Absenți: Screciu, Maldonado (accidentați)
Antrenor: Costel Gâlcă

Stadion: Giulești
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (Bucureşti), A2: Ovidiu Artene (Vaslui)
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Arbitru AVAR: Doru Lucaciu (Cluj-Napoca)

Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu

Diana Şucu a fost surprinsă de camerele TV după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu. Borisav Burmaz a restabilit egalitatea în meciul din Giuleşti cu Universitatea Craiova, în minutul 77, după o acţiune frumoasă a jucătorilor lui Bogdan Lobonţ.

Rapid a restabilit egalitatea prin jucătorul sârb, după ce Andrei Ivan a deschis scorul pentru olteni, în minutul 30 al partidei din etapa cu numărul 7 al play-off-ului Ligii 1.

Imediat după golul marcat de Burmaz în minutul 77, Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid, l-a îmbrăţişat pe Dan Şucu, acţionarul majoritar al giuleştenilor.

Diana Şucu, soţia acţionarului de la Rapid, care stătea lângă omul de afaceri, nu a avut aceeaşi reacţie. Ea a fost surprinsă de camerele TV extrem de iritată, în timp ce privea spre teren.

Reclamă

Universitatea Craiova a dat însă lovitura în minutul 90+6. Echipa lui Gâlcă a obţinut toate cele trei puncte, după ce Creţu a marcat. După acest succes, Universitatea Craiova a urcat pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul 5 în play-off, cu 29 de puncte.

Giuleştenii mai păstrează numai şanse matematice la calificarea în Europa. Oltenii au obţinut o victorie uriaşă în cursa pentru locul 2. Ei au egalat CFR Cluj la puncte, ambele având 37 de puncte.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și