Închide meniul

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 17:50

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului

Bogdan Lobonț / Captură RapidTV

Bogdan Lobonț a oferit prima reacție din postura de antrenor al Rapidului. Fostul internațional a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, care va reprezenta primul meci pentru acesta, pe banca giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonț a fost numit principal la Rapid după demiterea lui Cristiano Bergodi. Totuși, nu se știe dacă acesta va rămâne antrenorul echipei din Giulești și în sezonul viitor.

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului

„Pisica” a dezvăluit că este entuziasmat pentru că a devenit antrenorul Rapidului și a dat asigurări că le va ridica rapid moralul jucătorilor.

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câștigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm și un campionat”, a spus Lobonț, într-un interviu publicat de Rapid, pe Facebook.

Reclamă

În ceea ce privește derby-ul cu FCSB, Lobonț a spus că echipa este cu moralul la pământ, însă a dat asigurări că toți jucătorii se motivează într-un astfel de meci.

De asemenea, a vorbit și despre șansele ca Rapid să prindă un loc de cupă europeană, la capătul acestui sezon.

„Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forța necesară și ustensilele necesare pentru a ne ridica.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige titlul. Noi avem șansa noastră, suntem în obiectiv.

Am avut atâtea experiențe, și în cariera de jucător, într-un derby jucătorii se auto-depășesc. Nu cred că o să fie diferențe la meciul de sâmbătă.

Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare rezultat.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene. Porblema este că trebuie să și vrea acest lucru. Dacă vor dori toți, atunci poate putem să înteplinim acest obiemctiv. Știm ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de șanse”, a mai spus Bogdan Lobonț.

Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Vivi Răchită nu a avut milă de Cristiano Bergodi, după ce acesta a plecat de la Rapid. Răchită l-a trimis pe fostul antrenor al giuleştenilor în Italia, mărturisind că ar trebui încurajaţi tehnicienii tineri, în România.

„Să se ducă la el în Italia, are 60 de ani, să lase antrenorii tineri români care sunt destui și care nu au unde să antreneze din cauza antrenorilor străini, care vin în țară și ocupă locuri.

O să spună unii că nu sunt antrenori români de valoare. Sunt, dar trebuie ajutați, lăsați să își facă meseria, îndrumați și băgați în circuit. Exact ca la jucătorii români care termină junioratul, media este că 1 din 100 de jucători ajung profesioniști.

Reclamă

Ce tragedie, te apuci de fotbal la 7 ani și când ajungi la 18 ani doar 1 din 100 ajunge profesionist. Restul joacă în Liga 2, Liga 3 pe o bicicletă și o roată de bere. Dacă nici acum nu îl pune pe Șumi înseamnă că nu îl va mai pune niciodată.

Este o situație rapidistă cu un antrenor crescut și născut în Giulești, care este liber de contract. Au mai fost schimbări de antrenori la Rapid, dar Șumi avea contract cu alte echipe. Acum este liber de contract, este la sfârșitul unui sezon în care poate pregăti sezonul următor”, a declarat Vivi Răchită, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și