Închide meniul

„Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 16:29

„Să se ducă la el în Italia! Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Vivi Răchită a oferit cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid. Acesta l-a sfătuit pe antrenorul italian să se întoarcă acasă, în Peninsulă, pentru a le face loc tehnicienilor tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după ce echipa a înregistrat patru înfrângeri consecutive în play-off-ul Ligii 1. Până la finalul sezonului, giuleştenii vor fi pregătiţi de Bogdan Lobonţ şi de Adrian Iencsi.

Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Vivi Răchită nu a avut milă de Cristiano Bergodi, după ce acesta a plecat de la Rapid. Răchită l-a trimis pe fostul antrenor al giuleştenilor în Italia, mărturisind că ar trebui încurajaţi tehnicienii tineri, în România.

De asemenea, Vivi Răchită a mai declarat că Marius Şumudică este cea mai bună variantă pentru Rapid, în acest moment, deoarece „Şumi” este un mare fan al echipei de sub Grant.

„Să se ducă la el în Italia, are 60 de ani, să lase antrenorii tineri români care sunt destui și care nu au unde să antreneze din cauza antrenorilor străini, care vin în țară și ocupă locuri.

Reclamă

O să spună unii că nu sunt antrenori români de valoare. Sunt, dar trebuie ajutați, lăsați să își facă meseria, îndrumați și băgați în circuit. Exact ca la jucătorii români care termină junioratul, media este că 1 din 100 de jucători ajung profesioniști.

Ce tragedie, te apuci de fotbal la 7 ani și când ajungi la 18 ani doar 1 din 100 ajunge profesionist. Restul joacă în Liga 2, Liga 3 pe o bicicletă și o roată de bere. Dacă nici acum nu îl pune pe Șumi înseamnă că nu îl va mai pune niciodată.

Este o situație rapidistă cu un antrenor crescut și născut în Giulești, care este liber de contract. Au mai fost schimbări de antrenori la Rapid, dar Șumi avea contract cu alte echipe. Acum este liber de contract, este la sfârșitul unui sezon în care poate pregăti sezonul următor”, a declarat Vivi Răchită, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid

S-au efectuat calculele şi s-a aflat suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid, în al treilea mandat al său în Giuleşti. Italianul a fost demis de Dan Şucu, după eşecul cu Sepsi, acţionarii giuleştenilor plătindu-i acestuia clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

În total, Cristiano Bergodi a câştigat peste 500.000 de euro la Rapid, în mandatul încheiat astăzi. Concret, tehnicianul italian a cerut o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro, atunci când a semnat cu formaţia de sub Grant, primă pe care a şi primit-o.

De asemenea, în cele zece luni de contract cu Rapid, Bergodi a încasat un salariu de 150.000 de euro. Astfel, s-a ajuns la suma de 450.000, luând în calcul şi clauza de reziliere care i-a fost plătită.

Totodată, la această sumă se mai adaugă şi primele pe care Cristiano Bergodi le-a primit după victoriile importante înregistrate de giuleşteni, cu el pe bancă. La derby-ul cu FCSB, rapidiştii au împărţit o primă de 100.000 de euro, acordată de Dan Şucu, astfel că suma încasată de Bergodi, pe parcursul celor zece luni petrecute la Rapid, trece de 500.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și