Închide meniul

Bogdan Rusu, şantajat de hackeri! Câţi bani îi cer fotbalistului de la FCSB pentru a nu publica poze intime: „Şantajează pentru sume mari!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 16:40

Bogdan Rusu, şantajat de hackeri! Câţi bani îi cer fotbalistului de la FCSB pentru a nu publica poze intime: „Şantajează pentru sume mari!

Bogdan Rusu, în timpul unui meci pentru FCSB

Bogdan Rusu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Rusu este şantajat de hackeri, care îi cer bani pentru a nu publica poze şi detalii intime. Soţia fotbalistului de la FCSB a tras un semnal de alarmă cu privire la situaţia prin care trece acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, conturile de Facebook şi Instagram ale fotbalistului au fost sparte, iar hackerii îl şantajează pe fotbalist. Aceştia îl ameninţă că vor publica date care ţin de viaţa privată, dar şi poze din mesajele private.

Bogdan Rusu, şantajat de hackeri

Lui Bogdan Rusu i se cere suma de 1.5000 de euro pentru recuperarea conturilor. Denise Rusu, soţia lui Rusu, a tras un semnal de alarmă.

“Sunt modificate toate datele personale inclusiv numărul de telefon, parola și tot ce tine de intimitate. Este vorba de hackeri care șantajează pentru sume mari de bani, nu de o joacă…”, a transmis soţia lui Bogdan Rusu, potrivit sursei citate.

Bogdan Rusu, pe picior de plecare de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg. Patronul vicecampioanei a fost un car de nervi după ce echipa sa a încasat 5 goluri în Danemarca şi a ajuns în topul ruşinii fotbalului românesc.

Reclamă

Răzvan Oaidă, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Marco Dulca sunt fotbaliştii de care patronul FCSB vrea să scape în următoarea perioadă. Peste 1.5 de milioane de euro a cheltuit latifundiarul din Pipera pentru cele patru mutări.

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică: „Bogdan Rusu trebuie să rămână la FCSB!”

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că este dispus să renunțe la Bogdan Rusu și Marco Dulca, doi dintre jucătorii pe care i-a transferat în această vară.

Antrenorul roș-albaștrilor are o perspectivă diferită de cea a latifundiarului din Pipera.

„Ei (n.r. – Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul.

De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și