Închide meniul

Bogdan Rusu va semna cu FCSB! A doua lovitură a zilei dată de Gigi Becali, după transferul lui David Miculescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 12:57

Bogdan Rusu va semna cu FCSB! A doua lovitură a zilei dată de Gigi Becali, după transferul lui David Miculescu

Bogdan Rusu, a doua lovitură a zilei dată de Gigi Becali

Bogdan Rusu, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Rusu (32 ani) va semna cu FCSB. Este a doua lovitură pe care Gigi Becali o dă după transferul lui David Miculescu de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 500.000 de euro, Bogdan Rusu va ajunge la FCSB, potrivit digisport.ro. Gigi Becali s-a reorientat către acesta după ce a picat transferul lui Pavol Safranko. În ultimul meci, acesta a reuşit o „dublă” de senzaţie cu CFR Cluj.

Bogdan Rusu va semna cu FCSB

CS Mioveni, FC Hermannstadt, Gauss Bacău, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, FC Braşov, Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti sunt echipele pentru care a mai evoluat Rusu.

După eşecul cu CFR Cluj, scor 2-4, Rusu trăgea un semnal de alarmă. Acesta îşi dorea ca echipa sa să arate mult mai bine în următoarele meciuri.

”Ar trebui să ne punem un semn de întrebare pentru că e deja al treilea meci în care încasăm mai mult de două goluri și nu e bine. Chiar dacă azi am reușit să marcăm de două ori nu a fost îndeajuns pentru a lua măcar un punct.

Reclamă

Trebuie să ne apărăm, dar pe de altă parte trebuie să și atacăm. Dacă nu arătăm fotbal, nu putem rezista doar prin apărare pentru că adversarul, dacă are calitate mai bună, e inevitabil să nu ne dea gol. Asta este, sunt echipa mai bună, nu avem ce face.

Știam că va fi greu încă de la începutul campionatului. Noi nu vom fi favoriți în niciun meci și plecăm cu a doua șansă”, a declarat Bogdan Rusu după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2.

David Miculescu, transferul de 1.7 milione de euro de la FCSB

David Miculescu este încântat de transferul la FCSB, care se va finaliza în următoarele ore. Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Miculescu a ajuns la Bucureşti cu un avion şi a oferit primele declaraţii pe aeroport. Tânărul jucător este aşteptat de patronul lui FCSB la Palatul din Aleea Alexandru. Acesta anunţă că şi-a îndeplinit visul de a semna cu Steaua (n.r. FCSB).

„Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua, este o echipă puternică şi chiar mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am şi apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună cum este Steaua. Sunt foarte bucurost că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cum pot. La Steaua nu am avut (n.r. vreun idol), l-am avut doar pe Gheorghe Hagi„, a declarat David Miculescu.

Miculescu nu se teme de presiunea pe care o pune Gigi Becali. Atacantul care a impresionat la UTA evită să îşi facă griji că va fi criticat de patron

„(Reporter: Eşti pregătit pentru o presiune mare?) Realizez că este o presiune, dar aşa este oriunde, la o echipă mare şi voi face faţă„, a mai spus Miculescu.

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali plăteşte clauza de reziliere a lui David Miculescu

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali plăteşte clauza de reziliere a lui David Miculescu. Patronul FCSB sparge banca şi va plăti 1.700.000 de euro pentru „perla” Aradului.

Gigi Becali plăteşte o sumă imensă pentru David Miculescu. Patronul FCSB a decis să plătească o sumă uriaşă, surprinzătoare pentru condiţiile actuale din fotbalul românesc.

Sursele Antena Sport susţin că Becali a decis să plătească întreaga clauză de reziliere pentru David Miculescu pentru a deţine toate drepturile asupra jucătorului şi să nu mai fie nevoit să împartă banii în cazul unui transfer. Astfel, Becali nu mai vrea să repete situaţia cu Olimpiu Moruţan, pentru care este nevoit să îi plătească şi acum o sumă de bani lui Valeriu Iftime, după transferul jucătorului la Galatasaray.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și