Închide meniul

David Miculescu, încântat de transferul la FCSB: „Mi s-a îndeplinit visul. Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua!”. Ce spune despre presiunea pusă de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 10:52

Reclamă
David Miculescu, încântat de transferul la FCSB: „Mi s-a îndeplinit visul. Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua!. Ce spune despre presiunea pusă de Gigi Becali

David Miculescu, încântat de transferul la FCSB. Ce a declarat pe aeroport

David Miculescu va semna cu FCSB / Antena Sport

David Miculescu este încântat de transferul la FCSB, care se va finaliza în următoarele ore. Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a ajuns la Bucureşti cu un avion şi a oferit primele declaraţii pe aeroport. Tânărul jucător este aşteptat de patronul lui FCSB la Palatul din Aleea Alexandru. Acesta anunţă că şi-a îndeplinit visul de a semna cu Steaua (n.r. FCSB).

David Miculescu, încântat de transferul la FCSB

„Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua, este o echipă puternică şi chiar mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am şi apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună cum este Steaua. Sunt foarte bucurost că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cum pot. La Steaua nu am avut (n.r. vreun idol), l-am avut doar pe Gheorghe Hagi„, a declarat David Miculescu.

Miculescu nu se teme de presiunea pe care o pune Gigi Becali. Atacantul care a impresionat la UTA evită să îşi facă griji că va fi criticat de patron

(Reporter: Eşti pregătit pentru o presiune mare?) Realizez că este o presiune, dar aşa este oriunde, la o echipă mare şi voi face faţă„, a mai spus Miculescu.

Reclamă
Reclamă 4

David Miculescu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la UTA, în sezonul trecut. Atacantul cotat la 1,2 milioane de euro, a marcat 8 goluri în 38 de partide bifate.

Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu

Gigi Becali a anunţat că îi va pune o clauză de 50 de milioane de euro lui David Miculescu. Patronul FCSB a anunţat că a pregătit un contract valabil pe 5 sezoane pentru Miculescu.

Becali a dezvăluit şi salariul jucătorului pentru care va plăti 1.700.000 de euro, dar şi numărul pe care îl va purta la FCSB.

Reclamă

„Va fi un angajament pe cinci ani. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două.

Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează. I-am zis lui MM să nu dea la nimeni numărul 11, că o să-l ia Miculescu”, a transmis Gigi Becali, pentru playsport.ro.

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și