Închide meniul

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu: „Pierzi vremea cu lucruri care nu-şi au rostul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 21:56

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu: „Pierzi vremea cu lucruri care nu-şi au rostul!

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu

Constantin Budescu, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu, după o replică vulgară pe care mijlocaşul de la Petrolul a avut-o. „Budi” s-a arătat deranjat de criticile care i-au fost aduse în presă, ca urmare a formei sale slabe, şi a ţinut să le răspundă contestatarilor săi. Imediat după asta, Stelea l-a pus la punct pe fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a rămas într-o bluză mulată, la finalul meciului dintre Petrolul şi Universitatea Craiova. Imediat după, acesta a fost criticat pentru forma fizică foarte proastă în care se prezintă, iar ca urmare, răspunsul acestuia a fost unul acid pe reţelele de socialize, oferind chiar o expresie suburbană.

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu

Bogdan Stelea nu l-a iertat pe Constantin Budescu pentru răspunsul aspru oferit, şi a declarat că cel mai bine ar fi ca acesta să „le dea peste nas” contestatarilor, prin a reveni la o formă bună din punct de vedere fizic.

Mai mult decât atât, Stelea susţine că nimeni nu l-ar fi luat în vizor pe Budescu dacă mijlocaşul Petrolului ar fi avut greutatea optimă pentru un fotbalist profesionist.

„Nu e în regulă. Vorbesc din punctul meu de vedere. Cât timp am jucat fotbal, s-a întâmplat de multe ori că anumiți jurnaliști să spună lucruri despre mine, dar în viața mea nu mi-a trecut prin cap să sun vreun jurnalist să-l trag la răspundere.

Reclamă

Mă întâlneam cu ei, puteam să fac o mulțime de lucruri. Mulți mergeau împreună cu noi la echipa națională. Stai și pierzi vremea cu lucruri care nu își au rostul.

Oamenii își fac meseria! Tu, dacă vrei să faci ceva, dă-le peste nas cu felul în care ar trebui să arăți și nu e nicio problemă. După aia, nimeni nu va avea nimic cu el.

Din câte țin minte, când s-a întors din țările arabe, slăbise foarte mult și toată lumea îl lăuda și era surprinsă”, a declarat Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească

Explicaţiile lui Constantin Budescu, după ce a avut o replică golănească la adresa contestatarilor, nu a întârziat să apară. Fotbalistul de la Petrolul a motivat de ce a reacționat dur la adresa celor care l-au criticat pentru kilogramele în plus.

„Îmi permit şi eu să exagerez o dată la 15 ani. De 15 ani se exagerează pe subiectul ăsta cu greutatea despre mine. Acum a fost o altă chestie, s-au făcut copiii mari, au văzut pe la televizor. După 15 ani mi-am permis şi eu să trimit câteva mesaje, nu ştiu dacă au fost îndreptăţite sau nu.

Chiar dacă acum sunt mult mai slab decât la meciul cu Hermannstadt. Când joci bine, e bine, când nu joci, nu e. Acea accidentare nu s-a produs din cauza kilogramelor pe care le aveam, din păcate mi s-a rupt tendonul. Nu ştiu dacă ştie cineva cât de grea este accidentarea asta.

A făcut acea poză, eu am mai păţit lucruri de astea. Am preferat să nu zic nimic, dar acum am preferat să zic şi eu nişte lucruri în plus. (Reporter: De ce sunt scursuri?) Probabil am greşit eu că am spus la modul general, la nervi nu am mai stat să văd.

Eu am slăbit, când am fost ultima oară în Arabia aveam 78 de kilograme. M-a tras accidentarea asta un pic în jos. Sincer, nu m-am cântărit de curând, dar am câteva kilograme în plus. Nu pot să spun că sunt slim fit. Nici nu am fost niciodată, în afară de ultima perioadă din Arabia.

S-a exagerat, eu de asta am zis. Am exagerat şi eu. O dată la 15 ani mai exagerez şi eu, de acum mai exagerez peste 15 ani. Sper să mai joc până atunci”, a declarat Constantin Budescu potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Bogdan Stelea l-a criticat pe Constantin Budescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și