Închide meniul

Bogdan Vintilă a revenit în Liga 1! A semnat cu FC Argeș. Anunțul oficial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2023, 12:48

Bogdan Vintilă a revenit în Liga 1 și a semnat deja cu noul club. Fostul antrenor de la FCSB a fost anunțat ca fiind înlocuitorul lui Mihai Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul tehnicianului este valabil până în vara anului 2025. Vintilă s-a întors la FC Argeş după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al acestei echipe. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament.

Bogdan Vintilă a revenit în Liga 1

”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Piteşti, oraş care m-a adoptat şi căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar şi eficient. Dacă nu veneam în situaţia asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine?

Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reuşim împreună cu jucătorii şi să fim fericiţi la sfârşitul campionatului. Important este să ieşim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeşeni trebuie să aibă încredere în echipă”, a declarat antrenorul.

Reclamă

Bogdan Vintilă l-a înlocuit pe Marius Croitoru

Marius Croitoru a fost dat afară de la FC Argeş, cu o săptămână în urmă, după rezultatele mai puţin bune din ultima perioadă. Croitoru a fost dat afară în acest sezon şi de la FC U Craiova.

”Mult succes, Marius Croitoru! Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoş Radu, Constantin Schumacher şi Paul Ciobanu”, a fost comunicatul clubului din Trivale„, a anunţat FC Argeş pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bogdan Vintilă e noul antrenor al lui FC Argeș
  • Vintilă revine la FC Argeș după 16 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! Vezi toate știrile
Citește și