Închide meniul

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş! Anunţul oficial făcut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 17:58

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş! Anunţul oficial făcut

Msarius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu

Hepta

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş. Clubul din Piteşti a anunţat despărţirea de antrenorul său pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a fost dat afară de la FC Argeş, după rezultatele mai puţin bune din ultima perioadă. Croitoru a fost dat afară în acest sezon şi de la FC U Craiova.

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş

Până să numească un nou antrenor principal, echipa va fi pregătită de Dragoş Radu, Constantin Schumacher şi Paul Ciobanu.

Mult succes, Marius Croitoru! Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoş Radu, Constantin Schumacher şi Paul Ciobanu”, a fost comunicatul clubului din Trivale„, a anunţat FC Argeş pe reţelele de socializare.

Reclamă

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți!”

Adrian Mititelu l-a criticat pe Marius Croitoru, fostul antrenorul al FC U Craiova 1948. Afaceristul încă e supărat pe tehnician și îl acuză că a lăsat echipa în prăpastie. Mititelu nu i-a iertat nici pe ultrașii olteni, care îl susțineau pe Croitoru.

„Ăsta e fotbalul, încă suferim mult. Adevărul este că ar trebui să-i puneți întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână și a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa își va reveni. Echipa nu are energie. Nu știu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge. Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiență și trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuți. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica.

Reclamă 4 / 0/3
Omul care a fost zeificat de galerie… acum tot noi suntem vinovați. Vine galeria și ne înjură, ne amenință. E zeul lor, păi vorbiți, bă, cu zeul vostru pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Vorbiți cu el, întrebați-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei. Stați acasă, nu mai veniți. Mă refer la cei care ne fac mercenari și nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ținut în picioare o oră și jumătate pe zi, toți. Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Sunte aceiași jucători, sunt cu toții profesioniști, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de amenințări pe Facebook, nu se poate așa ceva.

Ce să-i îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis ‘domne, nu mai am nicio soluție’. Probabil că el știa, nu știam de ce a spus chestia asta. Pe mine mă înjurau (n.r. -suporterii) și pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru și oierul Mititelu’. Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele”, a spus Adrian Mititelu, după ce Marius Croitoru s-a despărţit de FC U Craiova.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 pe 10 octombrie, după doar câteva luni petrecute în Bănie. De atunci, echipa lui Adrian Mititelu a disputat trei partide, însă n-a obținut niciun succes. În ultimul meci, oltenii au remizat cu Hermannstadt, acasă, 1-1.

Recomandări
  • Marius Croitoru, OUT de la FC Argeş
  • Clubul din Piteşti a anunţat despărţirea de antrenorul său pe reţelele de socializare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și