Închide meniul

Bogdan Vintilă a tras concluziile după U Cluj – FC Argeș 2-0: „Este normal să joci cu presiunea rezultatului!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 23:34

Bogdan Vintilă a tras concluziile după U Cluj – FC Argeș 2-0: Este normal să joci cu presiunea rezultatului!”

Bogdan Vintilă a tras concluziile după U Cluj - FC Argeș 2-0

Bogdan Vintilă / Hepta

Bogdan Vintilă a tras concluziile după U Cluj – FC Argeș 2-0! Noul tehnician al piteștenilor susține că are încredere că echipa sa se poate salva de la retrogradare, chiar dacă a fost învinsă de U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile partidei au fost marcate de Remacle și Tescan.

Bogdan Vintilă a tras concluziile după U Cluj – FC Argeș 2-0

Bogdan Vintilă a felicitat atitudinea jucătorilor săi, din meciul cu U Cluj. Totodată, acesta spune că este conștient de munca grea pe care o are la FC Argeș, pentru a salva echipa de la retrogradare.

Mă așteptam să fie un joc greu, dar pot să scot părțile pozitive din acest joc. Am avut un joc mai direct în prima repriză, chiar dacă nu am avut multe șuturi la poartă, dar jucătorii au avut atitudine. E normal să jucăm cu presiunea rezultatului, dar avem de ce să ne agățăm pentru a crea un joc bun și pentru a aduce rezultate. E un rezultat care nu ne ajută deloc.

Încerc să iau ce e mai bun. Trebuie să le ridic moralul, știu că am venit și m-am înhămat la o muncă foarte grea. Trebuie să avem răbdare și să muncim în continuare pentru a ne atinge obiectivul.
Jucătorii sunt uniți.

Reclamă

Din ce am văzut eu și din ce am discutat cu ei, își doresc foarte mult să iasă din această situație. Au înțeles că echipa e pe primul loc. Din ce am observat, am speranțe.

Situația se complică, dar nu este decisiv acest joc. Era bună o victorie pentru moral, pentru suporterii noștri, dar vom munci mai mult și eu zic că va fi foarte bine pentru noi până la finalul campionatului. Ăsta e fotbalul, sunt sigur că vom ieși bine din această situație, a declarat Bogdan Vintilă, la finalul partidei cu U Cluj, pentru digisport.ro.

FC Argeș se luptă să scape de retrogradare

FC Argeș se află pe penultimul loc din play-out, cu doar 14 puncte obținute, și are șanse ca, la finalul sezonului, să retrogradeze.

Reclamă 4 / 0/3

„În primele două zile de muncă am stat numai la stadion. Știam că e un moment greu și am vrut să iau pulsul jucătorilor. Ce am văzut eu este că erau un pic apăsați din mai multe motive – și din cauza rezultatelor, care nu prea au venit, dar și că au văzut că publicul nu prea a mai fost. Suporterul te pupă când ai rezultate. Când nu, la revedere. Și pe mine m-ați pupat când am avut rezultate. Când nu, ați dat cu mine de dracii m-au luat.

Am stat de vorbă cu jucătorii. Le-am zis: «Băi, fraților, viața e clară. Voi trebuie să vă antrenați și să jucați din două motive: sunteți sub culorile lui FC Argeș, indiferent că sunteți panamezi, francezi sau israelieni. Aici e FC Argeș. Dacă ați putea vorbi și românește, ar fi și mai bine. Normal ar fi ca ei să vorbească românește, nu noi engleză. Un pic de vrăjeală, de caterincă, pentru că trebuie să-i scoți de acolo de unde sunt. Erau un pic apăsați. A plecat și Croitoru, ok, nu e problemă. A plecat și Șumi, asta e. Nu mai e X sau Y, a venit unul, Tunaru. Eu sunt ăla care e cu voi, am venit să fac atmosferă, să ne unim ca să ieșim din treaba asta.

Obiectivul e meciul de sâmbătă. Le-am zis: «N-aveți ce să faceți, sunteți jucători cu experiență. Dacă vreți, haideți să ne dăm pantalonii jos. Nu? Nu, tată, hai să mergem pe ei, aveți valoare, că d-aia am și acceptat, că știam că puteți să o scoateți’. Numai ei o scot, ăia 11 și cele 5 schimbări. Se pare că au înțeles, azi i-am văzut deja altfel, mai degajați, cu altă poftă”, a declarat Răzvan Tunaru, noul manager sportiv de la FC Argeș, în cadrul primei conferințe de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și