Închide meniul

Borisav Burmaz a ajuns în Giulești! Rapid a anunțat două transferuri într-o singură zi

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 21:08

Reclamă
Borisav Burmaz a ajuns în Giulești! Rapid a anunțat două transferuri într-o singură zi

Borisav Burmaz a ajuns în Giulești

Borisav Burmaz / Facebook Rapid

Borisav Burmaz a ajuns în Giulești! Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere criza din ofensiva echipei pregătite de Cristiano Bergodi, Dan Șucu a decos să aducă un nou atacant în Giulești.

Borisav Burmaz a ajuns în Giulești. Anunțul oficialilor de la Rapid

Prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook, Rapid a anunțat faptul că Borisav Burmaz a ajuns în lotul echipei pregătite de italianul Cristiano Bergodi.

„”Bora” a sosit în Giulești”, au notat oficialii de la Rapid, alături de o poză cu atacantul, în tricoul echipei.

Transferul acestuia a fost oficializat de Rapid în Ajunul Crăciunului. La momentul respectiv, oficialii clubului l-au anunțat printr-un joc de cuvinte excepțional, cu tematică de Crăciun.

Reclamă

„Ghici ce ne-a adus Moșul Rapidist

Cel de-al doilea marcator din Superliga Serbiei va fi jucătorul Rapidului pentru cel puțin doi ani și jumătate!

Welcome, Borisav Burmaz!”, au notat atunci oficialii din Giulești, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Tot în această zi, Rapid a anunțat și transferul lui Ermal Krasniqi, care a fost adus de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 1 milion de euro.

„Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani”, se arată în anunţul celor de la Rapid.

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Marius Şumudică a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Damjan Djokovic să semneze cu Rapid. Acesta a transmis că şi el l-ar fi transferat în secunda doi la Gaziantep, însă nu poate să facă această mutare.

De asemenea, tehnicianul român a mai dezvăluit că Damjan Djokovic ar aduce un plus imens la Rapid, mărturisind că giuleştenii au avut de suferit în linia mediană, în prima parte a acestui sezon. „Şumi” a mai transmis că Djokovic merita să primească mai multe şanse la FCSB.

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și